Poort Ertbrand
Poort Ertbrand

Omschrijving

Bezoek dit project tijdens de Nieuwbouw week op 20/06 tussen 14u-17u op het kantoor te Ekeren

 

Ontdek het nieuwe wonen in het hart van Putte Kapellen!

Welkom op het nieuwbouwproject Poort Ertbrand, een perfecte combinatie van hedendaags comfort, prachtige architectuur en appartementen die genieten van ruime terrassen. Het project bestaat uit 37 appartementen en 4 woningen met doordachte indelingen die aan al uw wensen voldoen.

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle woon ervaring in het hartje van Putte-Kapellen? Dan zijn de nieuwbouwwoningen van het project Poort Ertbrand jouw ideale bestemming!

Wonen aan de Eggenlaan:

Deze woningen zijn ontworpen als één grote luxe villa, maar verdeeld over 3 afzonderlijke woningen, wat een unieke en exclusieve woon ervaring creëert. Deze woningen bieden een perfecte balans tussen ruimte en comfort. Stap binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet, een berging en een prachtige leefruimte met open keuken. Vanuit de woonkamer heb je een directe toegang tot het terras en de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. De woningen genieten van een carport of inpandige garage.

Op de bovenverdieping zijn er 3 ruime slaapkamers te vinden, een ingerichte badkamer en apart toilet. De vloerverwarming, aangedreven op een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen, zorgt voor een aangename en energiezuinige leefomgeving.  

Vrijstaande woning aan de Klinkaardstraat:

Deze woning is een parel op zichzelf, gelegen aan de Klinkaardstraat en voorzien van alle comfort dat je van een nieuwbouwwoning mag verwachten.

Info en verkoop:

Contacteer ons voor meer info (plannen, lastenboek, ed), afspraak op ons kantoor ter plaatse via 03 303 71 33  of steffen@heylenvastgoed.be

Verkoop geschiedt onder BTW op het constructiegedeelte (21%) en Registratie op het grondaandeel (12%) volgens Wet Breyne.

Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D

Overzicht project

Woningen

Gelijkvloerse verdieping

Unit Slaapkamers Oppervlakte Terras Prijs
Woning 1 - Ertbrandstraat 3 159.9m2 0m2 €450.072 Bekijk details
Woning 2 - Ertbrandstraat 3 177.67m2 0m2 €517.001 Bekijk details
Woning 3 - Ertbrandstraat 3 173.62m2 0m2 Verkocht
Woning 4 - Ertbrandstraat 3 164.15m2 0m2 €501.189 Bekijk details

Toon op kaart

Poort Ertbrand

KAPELLEN

Routebeschrijving