Woning Op den Berg Aarschot
Woning Op den Berg Aarschot
Woning Op den Berg Aarschot
Woning Op den Berg Aarschot

Omschrijving

Woning Op den berg Aarschot!

 

 

De woning is rustig gelegen, niet ver van het centrum van Aarschot, op ± 20minuten van Leuven en met een goede verbinding naar de E314.

Alle voorzieningen, zoals de school, winkel, bakker, bushalte,… zijn vlot bereikbaar op wandel- en fietsafstand.

 

 

 

U zal in dit lastenboek ontdekken dat de woning gebouwd is voor de toekomst, hoogwaardig afgewerkt wordt en dat er ruime budgetten voorzien zijn. Allerlei opties zijn nog mogelijk, die kunnen nu voorzien worden - op maat - of in een later stadium, in functie van uw noden.

 

Deze mooie ligging combineert rust en privacy met alle voordelen van modern wonen volgens de strengste energienorm: Bijna Energie Neutraal (BEN) met een E-peil van maximaal 10! Het gunstige e-peil wordt eerst en vooral gerealiseerd door een zeer goede isolatieschil te voorzien. Deze wordt gekruid met een warmtepomp, vloerverwarming met mogelijkheid tot koeling, ventilatiesysteem D, zonnepanelen, enz.

 

Bouwen wordt steeds duurder, jongeren blijven langer thuis wonen en ook wie een dagje ouder wordt hoopt toch zolang mogelijk in zijn vertrouwde stekje te kunnen blijven. ZeroHuis gelooft er daarom in dat toekomst-klaar of future-proof bouwen de nieuwe trend is.

Verhuizen naar een appartement hoeft niet meer, zelfs niet wanneer je mobiliteit wat achteruit zou gaan.

De bureauruimte op het gelijkvloers kan later dienst doen als slaapkamer en de berging is ruim genoeg voorzien zodat hier later een douche en wastafel in kan voorzien worden, zo moet je voor niets nog de trap op.

 

Ten tweede is de woning ook klaar voor nog meer comfort.

Er wordt in de basis reeds voorzien dat de elektrische installatie uitgevoerd wordt door middel van domotica. Zo kunnen de verschillende bedieningsfuncties later makkelijk aangepast worden als dat nodig zou zijn. De installatie is op deze manier ook (later) nog verder uitbreidbaar met verschillende modules die het comfort nog meer verhogen. Het domoticasysteem bevat bovendien standaard een energiemanagementsysteem. Dit helpt u om uw energieverbruik en -opwekking slim te sturen en nog meer energie te besparen.

 

 

 

Info en verkoop: Contacteer ons voor meer info (plannen, lastenboek, ed), afspraak op ons kantoor via 015/79.33.30 of femke@heylenvastgoed.be. Verkoop geschiedt onder BTW op het constructiegedeelte (21%) en registratie op het grondaandeel (12%), betaling volgens de Wet Breyne.

 

Overzicht project

Op den berg Aarschot

Gelijkvloerse verdieping

Unit Slaapkamers Oppervlakte Terras Prijs
Woning Op den Berg Aarschot - Hogeweg 3 178m2 0m2 €585.490 Bekijk details

Toon op kaart

Woning Op den Berg Aarschot

AARSCHOT

Routebeschrijving