Wat maakt deze woning uniek?

Indeling:

Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, berging, woonkamer, keuken, bureau, eetruimte, berging, garage en tuin.

Eerste verdieping: nachthal, badkamer, slaapkamers, dressing en berging.

Beschrijving:

Deze prachtige woning met een eigentijdse uitstraling bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het centrum van Pelt. Met hoogwaardige afwerking voldoet dit huis aan alle wensen.

Bij binnenkomst via de inkomhal met trap, gastentoilet en ingebouwde kasten, wordt meteen duidelijk dat dit huis doordacht is ontworpen. De inbouwkasten herbergen nutsvoorzieningen en bieden ruimte voor een verstiaire en opslag. Een glazen deur leidt naar de benedenverdieping, waar een ruime leefruimte zich uitstrekt over een woonkamer, keuken, bureau en aangebouwde veranda met eetgedeelte. De gehele benedenverdieping geniet van vloerverwarming en dimbare inbouwspots.

De woonkamer profiteert van veel natuurlijk licht dankzij grote ramen, waardoor een open sfeer ontstaat. De woonkamer is geschikt om in te richten als zithoek, het is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag.

De woonkamer vloeit naadloos over in de keuken, die het echte pronkstuk van het huis is. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een kookeiland met een geïntegreerde spoelbak met kokend waterkraan. Het keukenblad is vervaardigd uit hittebestendig Dekton-materiaal, afgewerkt met een inductie kookplaat. Tegenover de kookzijde is er ruimte voorzien voor barkrukken om gezellig aan te schuiven aan het eiland. De ingebouwde vaatwasser zit netjes verwerkt in de keuken. Achter het eiland zorgen slimme opbergoplossingen voor een opgeruimde uitstraling. De koelkast en vriezer zijn naadloos geïntegreerd, net als de twee ingebouwde ovens. Eén daarvan is een combi heteluchtoven met een magnetronfunctie, terwijl de andere een combi-oven met stoomfunctie is.

Tegenover de keuken is bureauruimte voorzien. Aangrenzend ligt er een berging waar momenteel de aansluiting is voor was- en droogmachine, mooi ingewerkt in ingebouwde kasten. De berging heeft tevens toegang tot buiten.

Toen deze woning gebouwd werd, werd meteen een aanbouw geplaatst die nu onlosmakelijk deel uitmaakt van de leeftruimte. De uitbreiding aan de woning zorgt voor extra ruimte, met een lichtkoepel die een verbinding met buiten creëert. Momenteel wordt deze plek benut als eetruimte voorzien van twee grote schuifdeuren die beiden toegang geven tot de tuin.

De tuin werd volledig aangelegd met beplanting en deels betegeld om lounge en eettafel te voorzien. Er werd ook reeds een gemetste constructie voor hot tub aangelegd en voorzien van de nodige leidingen. Dit is tot op heden een onafgewerkt project waardoor er de mogelijkheid is om deze verder naar eigen smaak in te richten. De gehele tuin werd voorzien van buitenverlichting om tot in de late uurtjes van de tuin te genieten.

De aangrenzende garage wordt momenteel gebruikt als berging, met elektriciteit voor extra apparatuur en tuingereedschap. De mogelijkheid om deze weer als garage te gebruiken blijft bestaan doordat de sectionele poort nog aanwezig is. Van binnenuit is deze berging dicht gemaakt door een schuifraam.

Via de trap in de inkomhal wordt de bovenverdieping bereikt. Op de bovenverdieping biedt de woning oorspronkelijk drie slaapkamers. Eén ervan is omgebouwd tot inloopkast met indrukwekkende ingebouwde kasten, die in stijl zijn met de rest van de woning. Beide overgebleven slaapkamers zijn ruim en voorzien van tv-aansluitingen en vliegenraam. Tussen de slaapkamers bevindt zich een bergruimte voor opslag en nutsvoorzieningen.

De nachthal met een lichtkoepel leidt ook naar de badkamer, die is voorzien van alle gemakken: een bad, douche, hangtoilet en dubbele wastafel. Deze ruimte is volledig betegeld, waardoor onderhoud eenvoudig is. De bovenverdieping is wederom helemaal ingericht met spots. De koper van deze woning stapt dus in een volledig afgewerkte woning binnen.

Bijzonderheden:

- 12 zonnepanelen (4.000 kWh/jaar)

- Aanbouw dat integraal deel uitmaakt van de leefruimte (+ elektrische vloerverwarming)

- Aangelegde tuin met optie om af te werken naar eigen smaak

- Keuken en badkamer met alle comfort

- Ventilatiesysteem D+

- E-peil 65

- Ingebouwde kasten in consistente stijl

- Instapklaar met alle comfort

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs €389.000
Oppervlakte 142m2
Perceel oppervlakte 276m2
Energie Label A
Overige kenmerken
Aantal toiletten 2
Parkings buiten 2
Breedte grond 9.6 m
Type bebouwing Halfopen
Staat Direct bewoonbaar
Niet geïndexeerd 737
Parkeerplaatsen 1
Vrij Bij akte
Beglazing Dubbel glas
Raam frame ALU
Elektrische keuring Ja, conform AREI
E-peil 65
Bouwjaar 2015
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening
Bouwvergunning verkregen Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht mogelijk Ja
Dagvaarding en herstelvordering Niet van toepassing
Watertoets
Overstromingsgevoeligheid
P-score: Klasse A
G-score: Klasse A
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Toon alle kenmerken
Huis
Neerpelt

Aangelag 4

€389.000

Nieuw
Toevoegen als favoriet

wonen 142m2

perceel 276m2

slaapkamers 2
Plan bezichtiging

  • 142m2 wonen

  • 276m2 perceel

  • 2 slaapkamers

Interesse? Jouw Heylen vastgoed makelaar staat voor je klaar

Kantoor Lommel

Interesse? Jouw Heylen vastgoed makelaar staat voor je klaar

Kantoor Lommel

011 49 65 65

Toon op kaart

Aangelag 4

Neerpelt

Routebeschrijving

Weten wat jouw woning waard is?

Wanneer je jouw eigendom wilt verkopen, is het belangrijk dat de waarde van je huis, appartement of grond goed wordt ingeschat. Laat de gespecialiseerde medewerkers van Heylen Vastgoed een vrijblijvende gratis schatting uitvoeren.

  • Altijd een vrijblijvende en gratis schatting van je huis
  • Je eigendom plaatsen van dag een op de juiste mix van on- en offline mediakanalen
  • Professioneel beeldmateriaal om je woning in de kijker te zetten
  • Altijd onze ruime database van potentiële kopers benutten
  • Begeleiding van geïnteresseerden bij de bezichtiging van je woning

Doe de gratis schatting van Heylen Vastgoed

Gratis schatting
Heylen Vastgoed

Zie jij jezelf hier al wonen?

Plan een bezichtiging

  • 1
    Jouw gegevens
  • 2
    Selecteer datum

Liever direct contact met de makelaar?