Wat maakt deze woning uniek?

Indeling:

Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, bureau, wasplaats, leefruimte, keuken, living, veranda met speelkamer.

Eerste verdieping: nachthal, gastentoilet, drie slaapkamers, inloopdressing, berging en badkamer.

Beschrijving:

Deze prachtige woning, met een eigentijdse uitstraling, bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Peer. Met hoogwaardige afwerking en aangebouw die aan alle wensen voldoet, is dit huis een ideale keuze voor wie op zoek is naar een gezinsvriendelijke, instapklare woning in een rustige omgeving. Boven zijn alle attesten en keuringen in orde en staan alle constructies netjes vergund. Wie op zoek is naar een gezinsvriendelijke, instapklare woning met rustige ligging, is hier aan het juiste adres.

De entree van deze halfopen bebouwing leidt naar een inkomhal die toegang biedt tot een gastentoilet, een bureau, een wasplaats en de leefruimte. Het bureau, met een raampartij die zorgt voor natuurlijk licht, is een afgezonderde ruimte ideaal voor rustig werken met een verbinding naar buiten. De oorspronkelijke garage is omgebouwd tot wasplaats, compleet met een lavabo en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Deze ruimte dient ook als opslagruimte en herbergt enkele installaties. Voor wie een inpandige garage verkiest, bestaat de mogelijkheid om hier alsnog een poort te installeren.

De leefruimte strekt zich uit over de keuken, eetkamer, living en veranda. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een kookeiland met inductie kookplaat en dampkap voorzien van ingebouwde spots. Tegenover de kookzijde is er ruimte voorzien voor barkrukken om gezellig aan te schuiven aan het eiland. Achter het eiland zorgen slimme opbergoplossingen voor een opgeruimde uitstraling. De koelkast, vriezer en vaatwasser zijn naadloos geïntegreerd, net als de twee ingebouwde ovens. Eén daarvan is een heteluchtoven, terwijl de andere een stoomoven is. Steeds is er uitzicht op de koer die de zon binnenlaat in de ruimte. Voor warme dagen zijn er ook steeds screens voorzien om de gewenste temperatuur te behouden.

Aangrenzend aan de keuken is ook eetruimte voorzien met overzicht op de gehele leefruimte. De living werd voorzien met zithoek om na een lange dag te ontspannen. De vloer van de gehele benedenverdieping werd betegeld zodat onderhoud gemakkelijk is. Dit verdiep wordt volledig verwarmd met vloerverwarming. De leefruimte vloeit naadloos over in de veranda. Deze werd in 2016, net als de zonnepanelen, toegevoegd aan de woning. Prachtige parketvloer, houten pilaren en aluminium ramen versieren de ruimte. Deze werd ingericht met eettafel, zithoek en speelkamer voor de kinderen. De verwarming in deze ruimte gaat via de unit die aangesloten staat op de warmtepomp. Zo kan er makkelijk verwarmd of gekoeld worden. De ingebouwde bureau met kasten maakt dan ook integraal deel uit van de woning. Extra lichtinval komt binnen via de lichtkoepel boven de eettafel van de veranda. Met hoge temperaturen in het achterhoofd werd de koepel afgewerkt met zonnewerende folie en werden er screens geplaatst. Langs buiten werden er nog inbouwspots geïnstalleerd om de veranda te verlichten.

De connectie met het buitengedeelte is de echte troef van deze woning. De oriëntatie van de tuin zorgt ervoor dat er de hele dag genoten kan worden van de zon. Zo werd de tuin volledig aangelegd met gras, beplanting en deels betegeld om eetruimte en lounge te creëren. Achteraan staan het slim ingericht tuinhuis. Zo is er plek om te genieten van de avondzon onder het afdak met inbouwspot. Langs de linkerkant geeft deze constructie plek voor fietsenstalling. Binnen voorziet deze bijbouw opslagplek voor tuingereedschap volledig afgewerkt en met elektriciteit. Buitenverlichting zorgt voor sfeer tot laat in de avond, terwijl een automatische poort aan de zijkant van de woning privacy en parkeergelegenheid biedt. De voortuin is ook netjes aangelegd en betegeld.  Bovendien is deze woning gelegen in een doodlopende straat met speelpark zodat kinderen in alle rust en veiligheid buiten kunnen spelen, toch zijn verbindingswegen snel te bereiken.

Via de trap bereiken we de nachthal die leidt tot het gastentoilet, drie slaapkamers en de badkamer. De twee zuidgerichte slaakamers zijn beiden voorzien van rolluiken om de hitte op warme dagen te controleren. Ze genieten allebei van ongeveer dezelfde oppervlakte. De master bedroom heeft plek voor slaap- en bureauruimte en achterin nog een ruime inloopdressing. Een extra bergplaats in deze kamer, voor het stallen van nutsvoorzieningen, werd slim ingericht met extra opbergplek. De kamers zijn steeds voorzien van een airco unit en vliegenramen voor extra comfort. In iedere kamer kan de vloerverwarming apart geregeld worden. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloer. Dat comfort werd zeker doorgetrokken in de badkamer. Deze geniet van dubbele lavabo met inbouwkasten, douche en Whirlpool massagebad en is volledig betegeld voor makkelijk onderhoud.

Bijzonderheden:

- 20 Zonnepanelen met keuring

- Aangebouwde veranda met warmtepomp unit

- Instapklaar, conform alle huidige normen

- Drie slaapkamers met slimme verwarmingsmogelijkheden

- Veel bergruimte

- Aparte wasplaats

- Volledig afgewerkte gezinswoning

- Rustige ligging nabij verbindingswegen

- Vergunde bijbouw met lounge

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs €429.000
Oppervlakte 160m2
Perceel oppervlakte 487m2
Energie 97 kWh/m2
Energie Label A
Overige kenmerken
Aantal toiletten 2
Parkings buiten 3
Breedte grond 10.5 m
Type bebouwing Halfopen
Staat Direct bewoonbaar
Renovatie 2016
Keuken Geïnstalleerd - Alle comfort
Niet geïndexeerd 796
Vrij Bij akte
Verwarming Collectief / CV op gas
Energiescore 97
Elektrische keuring Ja, conform AREI
Bouwjaar 2011
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening
Bouwvergunning verkregen Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht mogelijk Nee
Dagvaarding en herstelvordering In aanvraag
Watertoets
Overstromingsgevoeligheid
P-score: Klasse A
G-score: Klasse A
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Toon alle kenmerken
Huis
PEER

Hasseltstraat 37

€429.000

Nieuw
Toevoegen als favoriet

wonen 160m2

perceel 487m2

slaapkamers 3
Plan bezichtiging

  • 160m2 wonen

  • 487m2 perceel

  • 3 slaapkamers

Interesse? Jouw Heylen vastgoed makelaar staat voor je klaar

Kantoor Lommel

Interesse? Jouw Heylen vastgoed makelaar staat voor je klaar

Kantoor Lommel

011 49 65 65

Toon op kaart

Hasseltstraat 37

PEER

Routebeschrijving

Weten wat jouw woning waard is?

Wanneer je jouw eigendom wilt verkopen, is het belangrijk dat de waarde van je huis, appartement of grond goed wordt ingeschat. Laat de gespecialiseerde medewerkers van Heylen Vastgoed een vrijblijvende gratis schatting uitvoeren.

  • Altijd een vrijblijvende en gratis schatting van je huis
  • Je eigendom plaatsen van dag een op de juiste mix van on- en offline mediakanalen
  • Professioneel beeldmateriaal om je woning in de kijker te zetten
  • Altijd onze ruime database van potentiële kopers benutten
  • Begeleiding van geïnteresseerden bij de bezichtiging van je woning

Doe de gratis schatting van Heylen Vastgoed

Gratis schatting
Heylen Vastgoed

Zie jij jezelf hier al wonen?

Plan een bezichtiging

  • 1
    Jouw gegevens
  • 2
    Selecteer datum

Liever direct contact met de makelaar?