Wat maakt deze woning uniek?

Landelijke villa met 3 slaapkamers op een perceel van 9 are

Indeling:

Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer met eetruimte, keuken met eetruimte, berging, halletje, bijkeuken, dubbele inpandige garage, gastentoilet.

Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, wasplaats, toilet en toegang naar zolderruimte.

Beschrijving:

Deze prachtige villa in landelijke stijl ligt op steenworp afstand van het centrum van Neerpelt en Overpelt. Naast een goede verbinding met invalswegen biedt de woning een rustige ligging met een prachtige tuin.

De woning betreden kan via de royale inkomhal met marmeren trap voorzien van een gastentoilet. De inkomhal heeft toegang tot de woonkamer, keuken en de bovenverdieping. De woonkamer bestaat uit leefruimte en eetkamer, een grote ruimte voorzien van voldoende licht wat zorgt voor een open gevoel. De echte sfeermaker in deze ruimte is de gaskachel in de woonkamer.

De woonkamer leent ook toegang tot de keuken. Deze werd in 2021 gerenoveerd voorzien van alle comfort: vaatwasser, combioven, magnetron, elektrische kookplaat en lavabo. De keuken heeft op haar beurt eveneens plek voor een eetruimte en is voorzien van een schuifdeur die toegang geeft tot de aangelegde tuin. Aangrenzend aan de keuken is een berging die ingericht is met schappen en voorzieningen om een extra frigo of diepvries te plaatsen. Er ligt vloerverwarming in de woonkamer, eetruimte en keuken via een lauw circuit. Indien nodig kan er bijverwarmd worden via de radiatoren die ook aanwezig zijn via een heet water circuit. In de woonkamer zowel als de keuken werd een Dobly 5.1 surround sound system geïnstalleerd. Zo kan er buiten muziek ook het geluid van de TV afgespeeld worden wat zorgt voor een cinematisch gevoel.

Via het halletje wordt de bijkeuken bereikt, die toegang geeft tot de dubbele inpandige garage. In de garage is er ruim plek voor twee wagens. De sectionele poort kan via afstandbediening gebruikt worden. De woning is bijna geheel onderkelderd en biedt ruimte voor verschillende nutsvoorzieningen. Op de woning liggen 21 zonnepanelen met terugdraaiende teller die ervoor zorgt dat de energiefactuur laag blijft. Bovendien zijn er nog groenstroomcertificaten voorhanden voor de komende 5 jaar.

Op de bovenverdieping vinden we de slaapkamers terug. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 26 vierkante meter. De ruimte is opgedeeld in een slaapgedeelte en een achterliggende ruimte, gescheiden door een draagmuur met deur. Deze ruimte biedt de perfecte plek voor een aanhorende dressing. Aan de andere zijde van de nachthal zijn aan weerzijde de andere slaapkamers te vinden. Deze zijn in oppervlakte beiden 17 tot 18 vierkante meter groot. De badkamer is van alle comfort voorzien. Deze heeft een dubbele lavabo, douche en bad. Ook hier is het toilet een aparte ruimte in de nachthal. Op deze verdieping is verder nog een wasruimte met lavabo, ingebouwde kasten en voorziening voor wasmachine en droogkast voorzien. Het luik van de zolder, wat via uitklapbare trap wordt betreden geeft toegang tot 52 vierkante meter zolderruimte.

De prachtige tuin geniet de hele dag van zon en werd volledig aangelegd. Het betegelde zonneterras geeft ruimte voor eetgelegenheid. Om de avondzon te dempen op warme dagen is hier eveneens een luifel met verlichting voorzien die bestuurd wordt met afstandsbediening. De tuin heeft verder nog plek voor een vijver met verschillende fonteintjes, een tuinhuis en een romantisch prieeltje om onder te dineren. Zowel voor als achteraan de tuin werd buitenverlichting voorzien die perfect past bij de stijl van de woning. Het sproeien van de tuin gebeurd via een drie circuit sproeisysteem aangesloten op grondwater.

Kortom, deze instapklare woning met charmante gevel biedt alle comfort om rustig te wonen zonder in te boeten aan bereikbaarheid.
Optioneel: Er is de mogelijkheid tot aankoop van een aangrenzend perceel van 3are85. Dit perceel is een bouwgrond die ook kan dienen als uitbreiding van de tuin.

Bijzonderheden:

- 21 Zonnepanelen met terugdraaiende teller en groenstroomcertificaten

- Ruime slaapkamers

- Zolderruimte met uitbreidingsmogelijkheden

- Instapklaar

- Vloerverwarming

- Gerenoveerde keuken

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs €649.000
Oppervlakte 318.46m2
Perceel oppervlakte 918m2
Energie 163 kWh/m2
Energie Label B
Overige kenmerken
Kelder Ja
Zolder Ja
Aantal toiletten 2
Parkings buiten 2
Breedte grond 30.5 m
Diepte 43 m
Type bebouwing Open
Staat In goede staat
Keuken Geïnstalleerd - Alle comfort
Niet geïndexeerd 1477
Parkeerplaatsen 2
Vrij Bij akte
Beglazing Dubbel glas
Raam frame Hout
Energiescore 163
Elektrische keuring Ja, niet conform AREI
Bouwjaar 1995
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening
Bouwvergunning verkregen Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht mogelijk Ja
Dagvaarding en herstelvordering In aanvraag
Watertoets
Overstromingsgevoeligheid
P-score: Klasse A
G-score: Klasse A
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Toon alle kenmerken
Huis
PELT

Opgenomenstraat 7

€649.000

Nieuw
Toevoegen als favoriet

wonen 318.46m2

perceel 918m2

slaapkamers 3
Plan bezichtiging

  • 318.46m2 wonen

  • 918m2 perceel

  • 3 slaapkamers

Interesse? Jouw Heylen vastgoed makelaar staat voor je klaar

Kantoor Lommel

Interesse? Jouw Heylen vastgoed makelaar staat voor je klaar

Kantoor Lommel

011 49 65 65

Toon op kaart

Opgenomenstraat 7

PELT

Routebeschrijving

Weten wat jouw woning waard is?

Wanneer je jouw eigendom wilt verkopen, is het belangrijk dat de waarde van je huis, appartement of grond goed wordt ingeschat. Laat de gespecialiseerde medewerkers van Heylen Vastgoed een vrijblijvende gratis schatting uitvoeren.

  • Altijd een vrijblijvende en gratis schatting van je huis
  • Je eigendom plaatsen van dag een op de juiste mix van on- en offline mediakanalen
  • Professioneel beeldmateriaal om je woning in de kijker te zetten
  • Altijd onze ruime database van potentiële kopers benutten
  • Begeleiding van geïnteresseerden bij de bezichtiging van je woning

Doe de gratis schatting van Heylen Vastgoed

Gratis schatting
Heylen Vastgoed

Zie jij jezelf hier al wonen?

Plan een bezichtiging

  • 1
    Jouw gegevens
  • 2
    Selecteer datum

Liever direct contact met de makelaar?