Wonen vlakbij Antwerpen, maar toch met een lokaal karakter, dan is Deurne een schitterende keuze. Het immokantoor Deurne van Heylen Vastgoed heeft een heel ruim aanbod voor iedereen die een woning wil kopen of huren in deze regio. Heylen Vastgoed is dan ook al jaren dé referentie voor kopen, huren, verkopen of verhuren in de omgeving van Antwerpen. De professionele medewerkers van ons immokantoor in Deurne aan de Bisschoppenhoflaan staan steeds voor u klaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een gratis schatting van uw pand.

Kantoor Deurne

Bisschoppenhoflaan 284

2100 Deurne

Vandaag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:30
-
12:30
14:00
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Makelaar Deurne 

Bent u op zoek naar een makelaar in Deurne? Het immokantoor Deurne van Heylen Vastgoed opende in 2020. Het is dus één van de nieuwste kantoren van de vastgoedmakelaar. Dat er voor Deurne werd gekozen als locatie is logisch: wonen in Deurne zit behoorlijk in de lift. En als trouwe hoofdsponsor van RAFC zijn wij natuurlijk fier om ons nog sterker in het hart van deze regio te verankeren.

U vindt bij ons een heel ruim aanbod aan woningen te koop of te huur, van de gekende Confortawoningen in Deurne-Noord, tot statige burgerwoningen in het groene Deurne-Zuid. Benieuwd naar ons aanbod? Neem alvast een kijkje op de website.

Omdat deze regio zo populair is, biedt Deurne ook veel interessante opportuniteiten voor wie een woning wil verkopen of verhuren. Daarvoor is Heylen Vastgoed uw partner. Wij starten steeds met een gratis schatting die u een gedetailleerd beeld geeft over wat u van uw pand mag verwachten. Daarna gaan de medewerkers van ons immokantoor in Deurne voor u op zoek naar de geschikte koper of huurder.

Dankzij de jarenlange ervaring en de grootte van het bedrijf beschikt Heylen Vastgoed over een ruim netwerk om uw pand aan voor te stellen of in de kijker te zetten. Wij kennen de markt en helpen u met alle acties, zowel commerciële als juridische, mocht het nodig zijn.

Bij ons rekent u op de zekerheden van Heylen Vastgoed: een uitgebreide service van A tot Z, met advies op maat.

Alle voordelen van een grote stad, maar toch wonen in een rustige omgeving? Kom langs bij ons immokantoor Deurne en maak kennis met ons grote aanbod.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Deurne

Afspraak maken Gratis schatting 

Wonen in Deurne

Bent u op zoek naar een makelaar in Deurne en wil u weten wat wonen in Deurne zo bijzonder maakt? Eigenlijk kan u Deurne een beetje vergelijken met Antwerpen, maar dan alles in een meer compact formaat. U vindt er alle voorzieningen, alle types woningen, sport en ontspanning, groene ruimtes en alles op fietsafstand van elkaar.

Tegelijk heeft u schitterende verbindingen met het openbaar vervoer naar de stad, binnen Deurne zelf of naar het winkelparadijs Wijnegem Shopping Center. En met het groeiend aantal vluchten vanuit Antwerp International Airport in Deurne vertrekt u vlot op vakantie.

Het aanbod aan vastgoed in Deurne is dan ook groot en gevarieerd. In Deurne-Noord vindt u de unieke Confortawoningen uit het interbellum die werden gebouwd voor de arbeiders die hielpen met het uitgraven van het Albertkanaal.

Deze stukjes bouwkundig erfgoed zijn zeer herkenbaar door de twee inkomdeuren net naast elkaar. Ze beschikken over een bovenhuis en een benedenhuis en stralen bijzonder veel charme uit. Ze zijn erg in trek bij jonge gezinnen.

Deurne-Zuid biedt dan weer statige burgerwoningen rond de groene omgeving van het Boekenbergpark of het Te Boelaarpark. De Kronenburgwijk krijgt een nieuwe groene zone ‘Kronenburgpark” en in september 2021 ging Sportoase Groot Schijn open op de Ruggeveldlaan.

Dat is een groot waterpark - met zelfs twee ijspistes - waarvoor bezoekers graag van ver komen om te sporten en te genieten. Als inwoner van het district Deurne geniet u trouwens van interessante tarieven wanneer u hier komt sporten.

De makelaars in Deurne van Heylen Vastgoed kennen het district door en door. Bent u op zoek naar een woning om te kopen of te huren, dan zijn zij best geplaatst om u daarbij te helpen. Kom gerust langs op ons immokantoor in Deurne voor een gesprek!

Immokantoor Deurne

In Deurne vindt u nog heel wat betaalbare woningen, maar de prijzen stijgen snel. Dit is dus een perfecte locatie voor wie wil investeren in vastgoed. De makelaars in Deurne van Heylen Vastgoed zijn dé experts om u hierbij te helpen.

Dus wanneer u een makelaar in Deurne nodig heeft die u helpt bij de zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van een eigendom, dan is ons immokantoor Deurne er om te huren, kopen of verkopen, zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Deurne en appartementen te koop in Deurne. En natuurlijk ook onze appartementen te huur in Deurne.