Het immokantoor Ekeren van Heylen Vastgoed is het beste startpunt voor iedereen die een woning wil kopen of huren in de Noorderkempen en Noord-Antwerpen. De expertise van onze professionele medewerkers zorgt ervoor dat wij al jaren dé referentie zijn voor vastgoed in de streek. Niet alleen kopers en huurders, ook wie zelf wil verkopen of verhuren is bij ons centraal gelegen immokantoor in de Kloosterstraat aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek en een gratis schatting van uw woning.

Kantoor Ekeren

Kloosterstraat 89-93

2180 Ekeren

Vandaag
Gesloten
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Makelaar Ekeren

Bent u op zoek naar een makelaar in Ekeren? Heylen Vastgoed opende in 2018 het immokantoor Ekeren als 9e kantoor van de groep. Dat er net voor deze locatie werd gekozen is geen toeval. Ekeren is de ideale uitvalsbasis voor wie in de Antwerpse haven werkt en op zoek is naar een betaalbare woning.

Onze makelaars kennen de vastgoedmarkt in en rond Ekeren door en door. U kan bij ons rekenen op een persoonlijke service en op onze volledige ondersteuning bij de aan- of verkoop, huur of verhuur van uw eigendom.

Uw woning verkopen met Heylen Vastgoed betekent dat wij starten met een gratis schatting van uw woning. Zo weet u precies wat u van de verkoop kan verwachten. De medewerkers van ons vastgoedkantoor Ekeren gaan daarna voor u op zoek naar de geschikte koper of huurder.

Daarvoor maken we gebruik van een ruim netwerk en zorgen we voor extra promotie via verschillende mediakanalen. Wij kennen de markt en helpen u met commerciële acties en juridische ondersteuning.

Dat zijn de zekerheden van Heylen Vastgoed waar u als klant steeds op kan rekenen. Wij gaan er prat op dat al onze klanten genieten van een uitgebreide service, met advies op maat.

Bent u zelf op zoek naar een huis? U bent meer dan welkom voor een uitgebreid en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij onze makelaars in Ekeren, waarin we graag polsen naar uw wensen, eisen en mogelijkheden. Daarna gaan we in de omgeving op zoek naar de woning van uw dromen.

Wonen in of rond Ekeren

Bent u op zoek naar een immokantoor in Ekeren en wil u weten wat wonen in Ekeren zo bijzonder maakt? Ekeren is een typische kernstad en heeft alle functies die u van zo’n stad mag verwachten. Alles is dichtbij, op wandel- of fietsafstand. Deze locatie is vooral in trek bij werknemers uit de nabijgelegen Antwerpse haven, maar uiteraard zijn ook de andere delen van Antwerpen vlot bereikbaar.

De verscheidenheid aan woningen in Ekeren is enorm. Hier vindt u alles, van charmante bel-etage woningen, standingvolle villa’s, maar ook appartementen en arbeiderswoningen. Die laatste zijn zeer populair bij alleenstaanden die zich in de regio komen vestigen en bij jonge gezinnen, op zoek naar een eerste woning.

Ekeren is sinds 1983 een district van Antwerpen, de verbindingen met het openbaar vervoer naar het centrum van de stad zijn dan ook volop aanwezig. Daarnaast vindt u hier een groot aanbod aan scholen, sport- en cultuurverenigingen en parken. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

De medewerkers van ons immokantoor Ekeren kennen de regio zeer goed. Zij helpen u bij uw zoektocht naar een woning in populaire wijken als De Bist, Ekeren Donk, Mariaburg of de omgeving van het Veltwijckpark.

Maar ook voor het (ver)kopen of (ver)huren van woningen in de aanpalende gemeenten zoals Kapellen en Brasschaat zit u goed bij Heylen Vastgoed. Kom zeker langs in ons nieuw gebouwd kantoor en ontdek ons aanbod.

Immokantoor Ekeren

Onze makelaars in Ekeren zijn uw eerste aanspreekpunt bij uw zoektocht naar een woning in deze omgeving. Wij staan garant voor een uitgebreid advies op maat. Dat is ook interessant voor wie wil investeren in vastgoed. Hier vindt u betaalbare woningen, maar de prijzen zitten wel in de lift.

Dus wanneer u een makelaar nodig hebt die u helpt bij de zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van een eigendom, dan is ons immokantoor Ekeren er om te huren, kopen of verkopen, zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Ekeren en appartementen te koop in Ekeren. En natuurlijk ook onze appartementen te huur in Ekeren.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Ekeren

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Ekeren. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting