U bent op zoek naar een woning om te kopen of te huren in de omgeving van Heist-op-den-Berg? Het immokantoor Heist-op-den-Berg van Heylen Vastgoed is dé specialist in de streek. Ook wie zelf een woning wil aanbieden om te verkopen of te verhuren is bij ons aan het juiste adres. Kom zeker eens langs op ons centraal gelegen vastgoedkantoor in Heist-op-den-Berg.  

Kantoor Heist-op-den-Berg

Theofiel De Biestraat 11

2220 Heist-op-den-Berg

Vandaag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
12:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Makelaar Heist-op-den-Berg

Het immokantoor Heist-op-den-Berg van Heylen Vastgoed is zo’n 4 jaar geleden gestart omdat de woningmarkt in die omgeving stevig in de lift zit. Op korte termijn groeide het kantoor uit tot dé referentie in vastgoed.

Onze klanten kunnen steeds rekenen op een persoonlijke service, advies op maat en op een volledige ondersteuning van A tot Z bij de aan- of verkoop, huur of verhuur van hun woning of eigendom. Wat u ook met uw eigendom wil doen, uw vastgoed is bij onze vastgoedmakelaars in Heist-op-den-Berg in goede handen.

Om u die service te kunnen bieden beginnen wij steeds met een uitgebreid en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we uw wensen, eisen en mogelijkheden bespreken. Met die informatie gaan wij voor u aan de slag om uw droomwoning te vinden.

Maar natuurlijk kunnen ook eigenaars bij Heylen Vastgoed terecht. In dat geval gaan we voor u op zoek naar een koper of (nieuwe) huurder. U wenst een eigendom te verkopen? Ons vastgoedkantoor Heist-op-den-Berg biedt u een gratis schatting voor uw woning.

Daarmee weet u precies aan welke waarde uw vastgoed verkocht kan worden. En u hoeft zich natuurlijk geen zorgen te maken over die verkoop. Onze ervaren vastgoedmakelaars zijn best geplaatst om de verkoop voor u te verzorgen, van commerciële acties tot de juridische ondersteuning.

Heylen Vastgoed beschikt over een ruim netwerk en daarnaast promoten we uw eigendom ook heel gericht op meer dan 15 verschillende (media)kanalen! 

Bij ons immokantoor Heist-op-den-Berg rekent u steevast op de zekerheden van Heylen Vastgoed. Maak nu vrijblijvend een afspraak.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Heist-o/d-Berg

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Heist-o/d-Berg. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting 

Wonen in en rond Heist-op-den-Berg

Op zoek naar een immokantoor in Heist-op-den-Berg? De vraag naar vastgoed in en rond Heist-op-den-Berg stijgt voortdurend. Dat is goed nieuws voor wie een eigendom wil verkopen want het aantal kandidaat-kopers is hoog en de prijzen van woningen doen het heel goed.

Maar ook wie zelf op zoek is naar een woning profiteert mee van die positieve trend. Wie nu koopt, ziet de waarde van het eigendom de komende jaren alleen maar stijgen. Heist-op-den-Berg is de ideale locatie om vandaag te kopen, verkopen of te investeren.

Dat de regio zo populair is valt niet te verwonderen. Heist-op-den-Berg is een klein stadje, met alle voorzieningen, dat op een boogscheut van grotere plaatsen als Lier, Mechelen en Antwerpen ligt. Al die steden zijn vanuit Heist heel vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, terwijl in het centrum van de stad alles op wandel- of fietsafstand ligt.

In de centrale Bergstraat vindt u een ruim aanbod aan winkels, koffiehuizen, cafés en restaurants. De horeca is goed vertegenwoordigd. Ook cultuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. Cultuurcentrum Zwanenberg biedt een goed gevuld programma met toppers uit de Vlaamse culturele en muzikale wereld. In de zomer bruist het van de evenementen en festivals.

Ook voor gezinnen met kinderen is Heist-op-den-Berg een fantastische stad met een ruim aanbod aan kleuter-, lagere en secundaire scholen. Na de schooluren kunnen kinderen en volwassenen terecht in de academie voor muziek, woord en kunst of bij een van de talrijke Heistse sportclubs.

De stad heeft een nieuw zwembad met alle faciliteiten voor kinderen, recreatieve zwemmers en echte sportievelingen. Daarnaast vindt u hier een grote ijsbaan, een vernieuwde sporthal en een verzorgde, moderne manege.

Wie graag de natuur opzoekt zal zich in Domein De Averegten zeker goed voelen. De perfecte plaats voor een stevige, groene wandeling, een ontspannende jogging of een heerlijk middagje vertoeven in de brasserie met grote speeltuin.

Immokantoor Heist-op-den-Berg 

Voor wie in deze mooie omgeving een woning wil kopen of huren is het immokantoor Heist-op-den-Berg van Heylen Vastgoed het eerste aanspreekpunt. Onze professionele makelaars in Heist-op-den-Berg staan u bij met alle vragen over wonen in deze stad.

De Heylen Vastgoed makelaars kennen de streek door en door en helpen u graag in uw zoektocht naar uw droomwoning. Of u nu houdt van het bruisende Heist-centrum of liever de rust opzoekt in een van de omliggende gemeentes, u vindt bij ons vast en zeker een aanbod dat bij u past.  

Makelaar in Heist-op-den-Berg 

U bent op zoek naar een immokantoor in Heist-op-den-Berg waarbij een makelaar u helpt bij uw zoektocht naar een woning? Of naar een vastgoedkantoor die u helpt bij het verkopen of verhuren van uw eigendom? Maak vandaag nog een afspraak bij ons vastgoedkantoor Heist-op-den-Berg en huur, koop of verkoop zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Heist-op-den-Berg en appartementen te koop in Heist-op-den-Berg. Liever huren? Bekijk het aanbod appartementen te huur in Heist-op-den-Berg.  

Afspraak maken Schattingsaanvraag