Herentals, de Keizerstede, de ideale locatie voor wie een nieuwe woning wil kopen of huren in de Antwerpse Kempen. Het Immokantoor Herentals van Heylen Vastgoed helpt u daarbij. Wij zijn al meer dan 18 jaar de referentie in vastgoed in de streek. Niet alleen kopen of huren, ook verkopen en verhuren is ons vak. Kom zeker eens langs op ons ruime immokantoor in Herentals op de Grote Markt.

Kantoor Herentals

Grote Markt 8-10

2200 Herentals

Vandaag
Gesloten
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
19:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
19:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
20:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Vastgoedkantoor Herentals

Op zoek naar een makelaar in Herentals? Dit is de historische hoofdstad van de Antwerpse Kempen. De stad heeft alles wat u van een moderne stad verwacht en is omgeven door uitgestrekte bossen en zandheuvels. Logisch dat Herentals vandaag zo goed in de markt ligt. De Heylen Vastgoed specialisten van immokantoor Herentals staan klaar om u te helpen bij de zoektocht naar uw ideale woning of bij de verkoop of verhuur van uw eigendom.

Bent u zelf op zoek naar een woning om te kopen of te huren? Dan beginnen we steeds met een kennismakingsgesprek om uw wensen en mogelijkheden te bekijken. Zo kunnen wij voor u op zoek gaan naar de woning die best bij u past. De laatste jaren werd er in de regio flink geïnvesteerd in nieuwbouwprojecten. Het aanbod aan immobiliën was nooit eerder zo groot.

Ook wanneer u een woning wil verkopen of verhuren bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Heylen Vastgoed kiest u voor onze zekerheden. Dat begint met een gratis schatting van uw pand, maar natuurlijk staan we u ook bij met de juridische ondersteuning die bij een verkoop of verhuur komt kijken. Wij promoten uw eigendom op meer dan 15 verschillende kanalen en gaan in ons ruime netwerk op zoek naar een koper of huurder.

Reken op de zekerheden van Heylen Vastgoed als makelaar in Herentals en maak nu een afspraak.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Herentals

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Herentals. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting 

Wonen in Herentals

Wanneer u op zoek bent naar een immokantoor in Herentals, en u wilt weten wat wonen in Herentals bijzonder maakt? De historische hoofdstad van de Kempen telt vandaag ruim 28.000 inwoners en groeit voortdurend. De Herentalsenaars, ook wel gekend als de Klokkenververs of de Peestekers, zijn bijzonder fier op hun stad. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat een recente peiling in Het Nieuwsblad Herentals uitriep tot een van de beste vijf gemeentes om in Vlaanderen te wonen.

Herentals is dan ook een stad op mensenmaat. Met een bruisend centrum vol gezellige terrasjes en eethuizen, maar ook met leuke winkelstraten en markten. Uiteraard vindt u in de stad ook een ruim aanbod aan scholen en andere faciliteiten.

Daarnaast is Herentals een echte sportstad. De bossen rondom de stad nodigen uit tot urenlang fietsen, wandelen en joggen. Sport Vlaanderen heeft er een van de grootste sportcentra in Vlaanderen uitgebouwd, met sportvelden, zwembaden, een ijspiste en zelfs een sporthotel. Het aanbod is enorm.

Wil u meer weten over de voordelen van wonen in Herentals? Bij de vastgoedmakelaar in Herentals van Heylen Vastgoed staan we klaar om u bij te staan fin uw zoektocht naar een nieuwe woonst in onze mooie stad.   

Immokantoor Herentals

Het vastgoedkantoor in Herentals van Heylen Vastgoed is dé makelaar die u helpt bij uw zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van uw eigendom. Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze experten en huur, koop of verkoop zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Herentals en appartementen te koop in Herentals. Liever huren? Bekijk het aanbod huizen of appartementen te huur in Herentals.

Afspraak maken Schattingsaanvraag