De Zuidrand van Antwerpen is erg in trek. Een woning kopen of huren in de omgeving van Mortsel is dan ook een goede investering. Daarvoor kan u rekenen op de specialisten van Heylen Vastgoed bij het immokantoor Mortsel. Wij zijn er ook voor wie zelf wil verkopen of verhuren. Bij ons centraal gelegen kantoor aan de Antwerpsestraat bent u steeds welkom voor een kennismakingsgesprek en een gratis schatting van uw pand.

Kantoor Mortsel

Antwerpsestraat 34

2640 Mortsel

Vandaag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
14:00
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Vastgoedkantoor Mortsel

De populariteit van gemeenten in de Antwerpse Zuidrand groeit elke dag. Heel veel jonge gezinnen zijn hier op zoek naar een woning. Logisch, want in deze regio is het mooi en rustig wonen, op een boogscheut van Antwerpen. Als vastgoedmakelaar in Mortsel helpt Heylen Vastgoed u bij het (ver)kopen of (ver)huren van uw panden.

Naast de persoonlijke service in ons immokantoor in Mortsel rekent u bij ons ook steeds op de zekerheden van Heylen Vastgoed. Wij bieden advies op maat, begeleiding van A tot Z en juridische ondersteuning bij de aan- of verkoop, huur of verhuur van uw woning of eigendom.

Bent u op zoek naar een vastgoedkantoor in Mortsel voor de verkoop en verhuur van een eigendom? Dan bent u bij Heylen Vastgoed aan het juiste adres. Wij doen voor u een gratis schatting van uw woning. Zo weet u exact hoeveel u voor uw pand mag verwachten. Daarna ondernemen we alles om voor u de juiste koper of huurder te vinden.

Dat doen we onder andere via ons uitgebreid netwerk. We promoten uw pand ook op verschillende mediakanalen, zowel online als offline. En natuurlijk is de goede zichtbaarheid van ons immokantoor Mortsel zelf ook een grote troef.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Mortsel

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Mortsel. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting 

Wonen in de Zuidrand van Antwerpen

Bent u op zoek naar een vastgoedkantoor in Mortsel en wil u weten wat wonen in Mortsel zo bijzonder maakt? De vastgoedmarkt in de Antwerpse Zuidrand is in volle expansie. Het is de gedroomde regio voor heel wat jonge gezinnen. Dat komt omdat er in steden en gemeenten als Mortsel, Edegem, Hove, Lint, Boechout en Wilrijk nog volop ruimte en groen is, terwijl de directe verbindingen met Antwerpen ervoor zorgen dat u in een mum van tijd in het centrum van de stad staat.

Bovendien heeft u vanuit deze regio ook vlotte verbindingen naar Mechelen en Brussel, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Veel inwoners werken in Antwerpen of Brussel en zien in deze Zuidrand de ideale uitvalsbasis om werk en privé te combineren.

Dat zorgt er natuurlijk voor dat woningen hier nooit lang te koop of te huur staan. En dan is de hulp van onze makelaar in Mortsel meer dan welkom. Wij houden de markt elke dag in de gaten en informeren u wanneer we een pand zien dat aan uw wensen voldoet.

Dat doen we natuurlijk niet alleen voor potentiële kopers of huurders, ook voor wie wil investeren in vastgoed is dit een toplocatie. De waarde van vastgoed stijgt snel in deze regio, uw investering levert hier dus op.

Wil u ook in deze mooie streek wonen of investeren? Kom langs bij onze vastgoedmakelaar in Mortsel!

Immokantoor Mortsel

De makelaar in Mortsel van Heylen Vastgoed is dé vastgoedmakelaar die u helpt bij uw zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van uw eigendom. Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze experten en huur, koop, verkoop of verhuur zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Mortsel en appartementen te koop in Mortsel. We hebben ook een ruim aanbod appartementen te huur in Mortsel.
Afspraak maken Schattingsaanvraag