Kalmthout, een bosrijke gemeente om in alle rust te wonen. Ideaal gelegen op een boogscheut van Antwerpen en de grens met Nederland. Wie op zoek is naar een woning om te kopen of te huren vindt het ruimste aanbod bij het immokantoor Kalmthout van Heylen Vastgoed. Ons immokantoor is goed gelegen in de Heidestatiestraat in het centrum van de gemeente.

Kantoor Kalmthout

Heidestatiestraat 22

2920 Kalmthout

Vandaag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Vastgoedkantoor Kalmthout

Op zoek naar een makelaar in Kalmthout? De vastgoedmakelaar Kalmthout van Heylen vastgoed kent de regio door en door en helpt u graag in uw zoektocht naar een geschikte woning of naar de juiste koper of investeerder. Kalmthout is echt een regio met voor ieder wat wils. Van betaalbare, charmante huizen tot riante villa’s, te midden van bossen en groen. Hier zijn echte pareltjes te vinden.

Al onze klanten kunnen rekenen op de zekerheden van Heylen Vastgoed. Zo starten we met een gratis schatting van de waarde van uw pand. Daarna gaan we op zoek naar de juiste koper. Dat doen we via ons ruime netwerk aan kantoren en kanalen, waarmee we exclusief een grote doelgroep bereiken. Natuurlijk begeleiden we u volledig bij de verkoop van uw woning in Kalmthout en bieden we zelfs juridische ondersteuning aan.

Bent u zelf op zoek naar een huis te koop in Kalmthout? De makelaars in Kalmthout van Heylen Vastgoed staan voor u klaar van A tot Z bij in uw zoektocht naar een gepaste woonst.

Wonen in Kalmthout

Op zoek naar een immokantoor in Kalmthout, en wil u weten wat wonen in Kalmthout zo bijzonder maakt? Kalmthout is, samen met Kapellen, Brasschaat, Schoten en Schilde, één van de mooiste gemeentes in het noorden van Antwerpen. U bent er omgeven door groen, bos en natuurlijk de gekende Kalmthoutse Heide.  

Ooit was Kalmthout een geliefkoosde vakantieplek, waar mensen uit de stad kwamen herbronnen in het groen. Dat merkt u ook vandaag nog! Niet alleen aan de vele belle epoque (vakantie)woningen die u er nu nog vindt, maar ook aan de goede treinverbindingen met Antwerpen en met Roosendaal in Nederland.

Ook vandaag trekt het natuurpark van de Kalmthoutse Heide nog heel wat mensen die al fietsend of te voet komen genieten van de rust en de ruimte. Daarnaast kan u in het arboretum van Kalmthout exclusieve bomen en planten spotten.

Heide-Kalmthout is ook de thuisbasis van de gekende striphelden Suske en Wiske. Fans van dit olijke duo moeten hier het Suske en Wiske museum bezoeken. Heel wat scenes uit de strips zijn geïnspireerd op het mooie Kalmthout.

De gemeente is bijzonder in trek bij jonge gezinnen die op zoek zijn naar een betaalbare woning. Kalmthout heeft dan ook een ruim scholenaanbod en kan uitpakken met vlotte verbindingen naar steden en gemeenten rondom. Maar ook rustzoekers die zich willen vestigen in een ruime villa, midden in de bossen, vinden hun weg naar Kalmthout. Vandaag zien we dat deelgemeente Heide erg in trek is.

Wil u weten wat wonen in deze regio u nog meer te bieden heeft? Maak een afspraak bij ons immokantoor in Kalmthout van Heylen Vastgoed en ontdek meteen ons uitgebreide aanbod.

Immokantoor Kalmthout

Wonen in Kalmthout zal u zeker bekoren. Bent u op zoek naar een woning in deze mooie gemeente, laat u dan zeker bijstaan door de gespecialiseerde vastgoedmakelaars in Kalmthout van Heylen Vastgoed. Wij kennen de regio en helpen u bij het vinden van een mooie villa, maar ook van een gesloten of halfopen bebouwing in Kalmthout.

De medewerkers van onze makelaar in Kalmthout van Heylen Vastgoed staan steeds voor u klaar wanneer u wil kopen, verkopen, huren of verhuren in deze groene regio. Heeft u interesse? Kom langs op ons ruime immokantoor in Kalmthout of bekijk het aanbod huizen te koop in Kalmthout.