Lier, een meer dan charmante stad in het centrum van de provincie Antwerpen. Wie hier een woning wil kopen of huren zit goed bij het immokantoor Lier van Heylen Vastgoed op de Antwerpsesteenweg. Een woning kopen of huren, verkopen of verhuren? Wij zijn al jaren een vaste waarde op de Lierse vastgoedmarkt. 

Kantoor Lier

Antwerpsesteenweg 359

2500 Lier

Vandaag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
Morgen
09:00
-
12:30
14:00
-
17:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:00
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Makelaar Lier

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Lier? Wonen in Lier is populair. Het vastgoedkantoor Lier van Heylen Vastgoed groeit dan ook snel en verhuisde in 2020 naar een ruim en modern nieuw kantoor waar we onze klanten graag ontvangen voor een uitgebreid kennismakingsgesprek.

Kiest u ervoor om uw woning te verkopen met Heylen Vastgoed dan kan u rekenen op een gratis schatting van uw woning. Daarbij krijgt u een inzicht in de prijs die u voor uw eigendom mag verwachten.

Als verkoper moet u aan uw kandidaat-kopers een aantal attesten kunnen voorleggen die hen informeren over de staat van uw woning. Onze klanten hoeven zich daar geen zorgen over te maken. Het aanvragen van deze documenten zit mee in de service van Heylen Vastgoed.

Via ons ruime netwerk en via extra promotie op verschillende mediakanalen gaan de medewerkers van ons immokantoor Lier voor u op zoek naar de geschikte koper. En natuurlijk wordt ook de verdere afhandeling van de verkoop door ons verzorgd. Wij staan garant voor de zekerheden van Heylen Vastgoed, waar u als klant steeds op kan rekenen.

Misschien zoekt u zelf een woning te koop in Lier? Of wil u graag een appartement huren? De makelaars in Lier staan u van A tot Z bij in uw zoektocht naar een gepaste woonst.

Wonen in Lier

Lierke plezierke, wie kent de verwijzing naar deze stad niet? En het is inderdaad een plezier om in Lier te wonen. De charmante binnenstad, het begijnhof (Unesco Werelderfgoed!), de gekende Zimmertoren, de groene Vesten, en de Sint Gummaruskerk uit de 14e eeuw. Dit is een stad die zoveel te bieden heeft.

Het is ook de stad van de Schapenkoppen. Die naam verwijst naar een uitspraak van Hertog Jan II die de Lierenaars wou bedanken voor hun diensten in de strijd tegen de Mechelaars. De stedelingen kregen daarvoor een geschenk van de hertog, ze konden kiezen tussen een veemarkt en een universiteit.

Omdat de handel in vee belangrijk was en omdat er per regio maar één zo’n markt was toegelaten koos Lier hiervoor, waarop de hertog reageerde “Oh, die schapenkoppen”. Maar de veemarkt zorgde wel voor het begin van de economische bloei van de stad. De universiteit werd dan maar in Leuven opgericht.

Ook vandaag zit Lier nog vol geschiedenis, die u kan ontdekken tijdens een boottochtje op de stadsvesten. In en rond Lier worden elk jaar ook tal van evenementen georganiseerd. Denk maar aan de Novemberfoor, de Sint Gummarusprocessie, Lier Centraal en Zomer in het Park.

Lier heeft eveneens een zeer groot aanbod aan scholen. Van kleuterscholen tot hogeschool, de stad heeft het allemaal. Gezinnen met kinderen zullen zich hier snel thuis voelen met zoveel verenigingen en activiteiten voor de jeugd. En vanuit Lier geraakt u ook erg snel in andere steden als Antwerpen, Turnhout en Mechelen.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Lier

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Lier. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting 

Vastgoedkantoor in Lier 

Bij ons vastgoedkantoor in Lier informeren we u graag over alle opportuniteiten die de stad te bieden heeft. Wijken als Het Looks, Het Lisp, Zevenbergen en de Bogerse Velden zijn bijzonder populair om er vandaag te wonen of te investeren.

Maak een afspraak bij Heylen Vastgoed en ontdek meteen ons uitgebreide aanbod.

Immokantoor Lier

De vastgoedmakelaars in Lier van Heylen Vastgoed staan steeds voor u klaar wanneer u wil kopen, verkopen, huren of verhuren in deze mooie stad. U heeft interesse? Kom langs op ons vernieuwde immokantoor in Lier of bekijk het aanbod huizen te koop in Lier en appartementen te koop in Lier. Liever huren? Bekijk dan onze appartementen te huur in Lier. Bij het Heylen Vastgoed immokantoor in Lier vindt u vast wat u zoekt.