15 jaar Heylen Vastgoed

6 november | Nieuws

Heylen Vastgoed is een vaste waarde in het straatbeeld in provincie Antwerpen, maar even goed een naam die Royal Antwerp FC-supporters op het veld zien verschijnen. Een blik achter de schermen. Amper 23 jaar was Johan Heylen toen hij in 2005 zijn eerste vastgoedkantoor opende aan de Zandstraat in Herentals. Vijftien jaar later staat de teller al op 11 kantoren, én volledig in eigen beheer

Amper 23 jaar was Johan Heylen toen hij in 2005 zijn eerste vastgoedkantoor opende aan de Zandstraat in Herentals. Vijftien jaar later staat de teller al op 11 kantoren, én volledig in eigen beheer. Alle kantoren bevinden zich in de provincie Antwerpen, de ‘heimat’ van de zaakvoerder. Dat schept ook een band met verkopers: zij vertrouwen hun woning liever toe aan een makelaar die de regio kent. De interesse voor marketing die de oprichter al tijdens zijn studies tentoonspreidde, werd nooit vergeten in de uitbouw van de zaak. Heylen Vastgoed weet namelijk als geen ander hoe ze marketing-tools op de juiste manier kunnen inzetten om te blijven groeien. Getuige daarvan zijn de maandelijkse Wonen in, vernieuwende reclamecampagnes ('Binnenkort is heel Antwerpen verkocht' bijvoorbeeld), social media, website, etc.

Vijf kantoren voor tiende verjaardag, elf voor vijftiende

In 2014 had Heylen Vastgoed drie kantoren en ging Johan Heylen een associatie aan met Cedric Vanhencxthoven. Een perfecte match, want in zes jaar tijd kwamen er maar liefst acht kantoren bij. We hebben nu kantoren in Herentals, Turnhout, Lier, Geel, Malle, Deurne, Antwerpen, Mechelen, Heist-o/d-Berg, Ekeren en Mortsel. Ons twaalfde kantoor, gespecialiseerd in luxevastgoed, opent volgend jaar de deuren in Brasschaat. Op vijftien jaar tijd hebben alle kantoren samen al talloze panden verkocht.

Naast de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed, biedt Heylen Vastgoed ondertussen ook tal van andere diensten aan: nieuwbouwprojecten, beheer van appartementen zodat investeerders zich geen zorgen moeten maken over de praktische kant van de verhuur via onze afdeling Property Management en sinds enkele jaren verkoop van luxevastgoed via Heylen Exclusief. Dat allemaal met ondersteuning van een eigen juridische afdeling met maar liefst 6 juristen en een onthaalteam dat klanten en opdrachtgevers wegwijs maakt. Wat klanten vooral appreciëren bij Heylen Vastgoed, naast de kennis van wonen, is de visibiliteit die het bedrijf aan hun panden kan geven. Zo weet Heylen Vastgoed als geen ander op welk platform een woning zal scoren. Als een van de weinige vastgoedmakelaars besloten we om onze panden te blijven aanbieden op al onze kanalen en dat vanaf dag één, wat uiteindelijk meer kans tot succes biedt.

Visibiliteit

Hoe het succes van Heylen Vastgoed tot stand kwam? Door het harde werk van het hele team doorheen de jaren. Door haar aanwezigheid op straat. Letterlijk dankzij de vele “te koop” of “te huur” borden. Maar ook dankzij een uitgekiende strategie van sportsponsoring. Voetbalclub Royal Antwerp FC, ijshockeyclub HYC of nog Wout Van Aert, ze hebben één iets gemeen: het logo van Heylen Vastgoed heeft al op hun shirt gestaan. Deze investeringen typeren de groei van Heylen Vastgoed: een opportuniteit aanvoelen en sporters ondersteunen. De baskethal van de Antwerp Giants draagt de naam van Heylen Vastgoed. Wij sponsorden eerder ook de Cyclocross in Lille, Oostmalle en het Belgisch Kampioenschap, alsook provinciaal voetbal, volleybal, veldhockey, boksen, thaiboksen, mountainbike, petanque en handbike. Sportsponsoring zorgt ervoor dat tijdens wedstrijden de naam ‘Heylen Vastgoed’ goed zichtbaar is, zowel voor de supporters op het veld als voor de televisiekijkers. Zo wordt onrechtstreeks een groot publiek van mogelijke kopers aangesproken.

Ook voor wie het minder goed heeft, wil Heylen Vastgoed er zijn. De voorbije jaren sponsorden zij Music for life via hun initiatief Vastgoed for life. Waar kan, steunen zij goede doelen, zoals het Olivia Fund, Think Pink, lokale goede doelen, etc.

Deze unieke combinatie van marketing, kennis, unieke manier van werken en ons fantastische team zorgt er voor dat we uw eigendom de meeste kans tot verkoop of verhuur kunnen geven. En daar zijn we trots op!

Ook interessant