15de kantoor/ Heylen Vastgoed Lommel

7 oktober | Nieuws

Met een kantoor in Lommel opent vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed – met hoofdzetel in Herentals – haar eerste vestiging in Limburg. Na eerder dit jaar al in Oost-Vlaanderen aan de slag te gaan, breekt Heylen Vastgoed nu ook de deur van een tweede provincie open in amper vijf maanden. Zo groeit Heylen Vastgoed in een mum van tijd uit van een provinciale speler naar één van de grote Vlaamse vastgoedmakelaars.

Aan ambitie geen gebrek bij Heylen Vastgoed, één van de snelstgroeiende makelaars van Vlaanderen. De van origine Herentalse speler opende vijftien vastgoedkantoren op 16 jaar tijd, waarvan zelfs 6 op amper twee jaar. Nu Heylen Vastgoed ook haar eerste kantoor in het Limburgse Lommel opent, lijkt de vastgoedspeler definitief klaar om zich te meten met de grote Vlaamse spelers.

“Na Oost-Vlaanderen is Limburg de logische volgende stap in onze groeistrategie. Limburg is een provincie waar vooral veel lokale makelaars actief zijn met een goede kennis van de regio. Er is absoluut ruimte voor een speler zoals wij, om met onze kennis, ervaring en slagkracht het verschil te maken”, zegt Johan Heylen, bestuurder van Heylen Vastgoed.

De eerste Limburgse vestiging opent in Lommel in de Kerkstraat, in een nieuw hoekpand met erg veel visibiliteit voor de vele passanten. Voor Heylen Vastgoed betekent het nieuwe kantoor meteen ook ruimte om blijvend te kunnen investeren en zo verder te blijven groeien in Vlaanderen.

Heylen Vastgoed was tot op vandaag met haar kantoren aanwezig in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen, maar bediende daarmee al een klein deel van de markt in Limburg. Met deze nieuwe uitvalsbasis zijn nu alle ingrediënten aanwezig om op termijn in Limburg verder te groeien. Voor het nieuwe kantoor in Lommel worden nog volop medewerkers gerekruteerd.

In het nieuws :

 

Ook interessant