Heylen Vastgoed opent derde Oost-Vlaams kantoor

9 december | Verkoop

Heylen Vastgoed blijft groeien op de Oost-Vlaamse vastgoedmarkt. Na eerder Sint-Niklaas en Buggenhout, opent de vastgoedmakelaar in Dendermonde haar derde vestiging op Oost-Vlaams grondgebied in minder dan twee jaar tijd. Meer specifiek zal het nieuwe kantoor gelegen zijn in de Mechelsesteeenweg 137, waar tot voor kort schoenenwinkel Bultino gehuisvest was. Er zullen 10 mensen van een job voorzien worden. Met de opening van het filiaal in Dendermonde hoopt de van oorsprong Antwerpse vastgoedmakelaar nog meer haar stempel te kunnen drukken op de Oost-Vlaamse vastgoedmarkt.

Het gaat hard voor Heylen Vastgoed. In 2005 opende Johan Heylen een eerste kantoor in Herentals, van de gelijknamige vastgoedmakelaar. Ondertussen, zo’n 17 jaar later, telt Heylen Vastgoed liefst 21 kantoren, verspreid over Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. In 2021 opende het haar eerste kantoor op Oost-Vlaams grondgebied in Sint-Niklaas. In oktober nam het dan weer Bessems Vastgoed over in Buggenhout. Enkele kilometers verder opent het in Dender nu een derde Oost-Vlaamse vestiging.  

“Onze twee eerste kantoren in Oost-Vlaanderen zijn een schot in de roos. We merken dat er op de Oost-Vlaamse markt nog heel wat groeipotentieel is, en zijn dan ook verheugd op ons derde kantoor in de provincie te openen. De stevige groei in de provincie kadert binnen onze groeistrategie om van provinciale speler uit te groeien naar één van de grote Vlaamse vastgoedmakelaars. De vestiging in Dendermonde zal zeker niet de laatste zijn die we in de regio openen.” -Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed

Extra werkgelegenheid 

Die derde Oost-Vlaamse vestiging bevindt zich in een voormalige schoenenwinkel op de Mechelsesteenweg, op één van de belangrijkste invalswegen in Dendermonde. In het pand was tot voor kort de schoenenwinkel Bultino gevestigd. De eigenaars beslisten eind vorig jaar om hun winkel enkel nog online verder te zetten, waardoor het pand leeg kwam te staan. Nu wordt de ooit florerende schoenenwinkel omgetoverd in een state-of-the-art vastgoedkantoor. In het ruime pand van liefst 700 vierkante meter zullen huizenjagers uit de regio Dendermonde terecht kunnen.  

“Qua ligging is er geen betere locatie denkbaar. Nabij het centrum, in één van de drukstbezochte straten in Dendermonde én in een bekend pand. Die drie factoren zorgen ervoor dat we met Heylen Vastgoed automatisch heel aanwezig zijn in de Denderstreek. ” - Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed 

Inmiddels is de zoektocht naar werknemers om het kantoor in Dendermonde te bemannen opgestart. In het nieuwe kantoor gaan tien mensen fulltime aan de slag. De zoektocht naar verse werkkrachten loopt nog volop.  Zo zijn er momenteel nog vacatures voor inkopers, verkopers en een kantoorverantwoordelijke. Met het kantoor in Dendermonde erbij heeft Heylen Vastgoed nu 21 vestigingen verspreid over Vlaanderen in Antwerpen-stad (2), Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals (2), Kalmthout, Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel, Brasschaat, Lommel, Sint-Niklaas, Buggenhout, Hasselt, Genk en Dendermonde.   


 

Ook interessant