De snelste weg naar je droomwoning

20 mei | Verkoop

De snelste weg naar jouw droomwoning Heylen Vastgoed zet de toon met een nieuwe website. Het vertrouwde www.heylenvastgoed.be heeft nu een opgefriste look en maakt voortaan nog meer gebruik van innovatieve digitale technologie. “Onze vernieuwde website is de snelste weg naar jouw droomwoning”, zegt marketing manager Jaro Hermans.

Met één muisklik

De nieuwe website van Heylen Vastgoed biedt bezoekers de ultieme ‘user experience’. Naast de verbeterde navigatie en functionaliteit zijn de sterk toegenomen snelheid en gebruiksvriendelijkheid de speerpunten. “Onze state-of-the-art website moet de klant zo goed mogelijk en in zo weinig mogelijk stappen verder helpen”, benadrukt Jaro Hermans. Met één muisklik vraag je bijvoorbeeld een gratis schatting aan. Voer je een zoekopdracht in, dan krijg je het ruimste vastgoedaanbod voorgeschoteld. “Bovendien kom je bij ons sneller dan waar ook op het internet terecht bij het juiste vastgoed. Levert jouw query niet meteen het gewenste resultaat op, dan brengen wij je als eerste op de hoogte over nieuwe panden die beantwoorden aan je zoekcriteria.”

Volledig responsive

Het nieuwe jasje van de website zit als gegoten. De vooruitstrevende look-and-feel is helemaal in lijn met de huisstijl en heeft een eigentijdse uitstraling. Professionele foto’s en dronereportages spelen in op de hedendaagse vastgoedmarkt. Alle informatie is overzichtelijk weergegeven om de gebruikerservaring te maximaliseren. De functionaliteit van de website is niet enkel voorbehouden aan laptops en desktops, maar ook optimaal toegankelijk gemaakt voor smartphones en tablets. De nieuwe website is dus op elke device volledig responsive en performant.

Meest bezochte vastgoedsite

De vernieuwde website sluit aan bij de visie van Heylen Vastgoed op verdere groei en uitbreiding in de toekomst. Ze is een belangrijk onderdeel van de marketing- en communicatiestrategie om huidige en potentiële klanten beter dan ooit te bereiken. Bestuurder Johan Heylen is vastberaden: “We willen de komende jaren koploper blijven met de meest bezochte vastgoedsite in de provincie Antwerpen en het Waasland.”
Afspraak maken 

Ook interessant