Heylen Vastgoed lanceert nieuw adviesplatform over wonen

24 januari | Nieuws

‘Kennis van Wonen’, al sinds jaar en dag de slagzin van Heylen Vastgoed, wordt nu ook een adviesplatform. De grootste Antwerpse vastgoedmakelaar, met ook kantoren in Limburg en Oost-Vlaanderen, bundelt op de “kennisvanwonen.be” al zijn kennis rond wonen, vastgoed en lifestyle. “We tonen onze Kennis van Wonen al elke dag in de praktijk. en we zijn blij om die kennis nu ook digitaal met iedereen te kunnen delen”, aldus bestuurder Cedric Vanhencxthoven. Hij hoopt op die manier iedereen aan te spreken met een brede interesse in vastgoed.

Asbestattesten, renovatiepremies, registratierechten, EPC-attesten: de Belg wordt om de oren geslagen met tal van onduidelijke vastgoedtermen en -nieuwtjes. Aan vastgoedmakelaars om klaarheid te scheppen in dat kluwen. Zij groeiden de afgelopen jaren uit tot levenspartners en adviseurs, meer nog dan puur de makelaar die klanten helpt bij het kopen en verkopen van de woning.  

Heylen Vastgoed merkt dat de vraag naar vastgoedadvies stilaan het aanbod overschrijdt en probeert nu via kennisvanwonen.be die leemte in te vullen. Op het platform kan iedereen terecht voor advies omtrent vastgoed, wonen en lifestyle. Uitleg over nieuwe wetten, advies over de inkleding van je huis of interessant cijfermateriaal: werkelijk alles passeert de revue.  

“Vastgoedmakelaars moeten verder kijken dan enkel de transacties en volop inzetten op het opbouwen van een langdurige relatie met cliënteel door hen op alle momenten bij te staan met raad en daad. Bij Heylen Vastgoed doen we dat al in de praktijk. Met een eigen platform willen we iedereen met een voorliefde voor vastgoed bereiken en adviseren in de zoektocht naar hun droomwoning.” - Cedric Vanhencxthoven, bestuurder bij Heylen Vastgoed 

De website is terug te vinden op www.kennisvanwonen.be 

Ook interessant