Heylen Vastgoed neemt Immo KWP in Zoersel over

29 maart | Nieuws

Grootste Antwerpse vastgoedmakelaar zet nog meer in op lokale verankering. Heylen Vastgoed heeft vanaf vandaag zijn eerste vestiging in Zoersel. De grootste Antwerpse vastgoedmakelaar neemt Immo KWP over en telt zo in heel Vlaanderen 21 kantoren, waarvan 15 in de provincie Antwerpen. Het team van Immo KWP blijft mee aan boord. “Zij hebben een schat aan ervaring. We zijn erg blij dat we hun kennis en expertise kunnen blijven gebruiken om zo onze Kempische klanten een nog betere service te kunnen bieden”, zegt Johan Heylen, bestuurder van Heylen Vastgoed.

De voorbije jaren stak Heylen Vastgoed voor het eerst de Antwerpse provinciegrenzen over om onder meer de Limburgse en Oost-Vlaamse vastgoedmarkt te veroveren. Maar lokale verankering in de provincie Antwerpen blijft echter voor de snelstgroeiende vastgoedmakelaar van Vlaanderen heel belangrijk. De overname van Immo KWP in Zoersel was net daarom zo belangrijk om die lokale verankering – tussen Malle en Antwerpen- te blijven versterken.

Uitgebreide expertise benutten

Al ruim veertig jaar is het vastgoedkantoor aan de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel een begrip voor verhuur en verkoop van woningen en appartementen in de Kempische gemeente. Het team van Immo KWP blijft aan boord. Huidig bestuurder Walter Peeters zal ook het vertrouwde gezicht van Immo KWP blijven.

Het Zoerselse kantoor staat in de streek gekend voor zijn klantvriendelijkheid, persoonlijk advies en een uitstekende service. Dat zijn net dezelfde waardes waarop Heylen Vastgoed sterk inzet.

“We nemen doelbewust het team van Immo KWP over. De makelaars hebben een uitgebreide kennis en expertise opgebouwd die we graag verder willen benutten. Het kantoor in Zoersel ligt perfect centraal tussen Antwerpen en Malle, waar wij al eerder actief waren. Op die manier versterken wij onze positie in de Kempen en kunnen wij onze klanten een nog betere service op maat aanbieden.” – Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed

Tegemoetkomen aan alle vastgoednoden

Met de overname krijgt zowel Heylen Vastgoed als Immo KWP extra troeven in handen. Heylen Vastgoed is al meer dan 16 jaar een gevestigde waarde in het vastgoedlandschap en telt meer dan 200 gedreven medewerkers. De nieuwe krachten via Immo KWP zorgen voor extra expertise. Tegelijk kan het nieuwe team genieten van de voordelen van een grote vastgoedgroep. ​

“De samenwerking tussen de afdelingen verkoop, verhuur, exclusief vastgoed, nieuwbouw, Property Management en Legal & Finance, zorgen ervoor dat Heylen Vastgoed meer dan ooit een ‘one-stop-shop’ voor alle vastgoednoden is. Het is die samenwerking die mee aan de basis ligt van hun succes. Het zorgt voor extra kennis over en van wonen, waardoor Heylen Vastgoed nog beter zijn klanten kan bijstaan met hun vragen en wensen. We zijn heel tevreden dat we elkaar zullen kunnen versterken.” – Walter Peeters, huidig bestuurder van Immo KWP

Met de overname van het Zoerselse Immo KWP staat de teller vandaag op 21 kantoren, waarvan er vijftien in de provincie Antwerpen liggen. Meer dan de helft van die kantoren zwaaiden de laatste drie jaar de deuren open. De vastgoedmakelaar wil zijn kantoornetwerk de komende jaren nog verder uitbreiden. De overname van KWP kadert dan ook in de duurzame groei van Heylen Vastgoed. Verder heeft Heylen Vastgoed ook nog vestigingen in Antwerpen-stad (2), Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals (2), Kalmthout, Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel, Brasschaat, Sint-Niklaas, Buggenhout, Lommel, Hasselt, Dendermonde en Genk.

Ook interessant