Je eigendom verkopen doe je als vastgoedmakelaar niet meer alleen

14 september | Nieuws

Vroeger kon een makelaar een woning verkopen op zijn eentje. Nu is de vastgoedmarkt zo complex geworden dat het haast niet meer mogelijk is. Bij Heylen Vastgoed hebben we iedereen in huis om je eigendom snel, correct en voor de beste prijs te verkopen. Voor het meeste kans op succes helpen meer dan 200 experts van Heylen Vastgoed je graag verder.

Bij de start van Heylen Vastgoed was het perfect mogelijk om alles alleen af te handelen. Toen was de complexiteit qua wetgeving en documenten nog niet zo fors aanwezig. Maar nu is de makelaardij zo complex geworden dat ik blij ben dat ik eertijds heb gekozen voor schaalvergroting. En dat ik gaandeweg een heel team van experts in stelling heb gebracht. Om Heylen Vastgoed uit te bouwen tot een betrouwbaar bedrijf dat al de constante veranderingen aankan. Zonder fouten te maken. Want de gevolgen van een kleine fout zijn ook veel groter dan vroeger. Ik heb nu 22 kantoren verspreid over de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen en meer dan 200 mensen. Dus bij elke situatie kan ik beroep doen op hun expertise. Neen. Alleen zou ik het niet meer kunnen.

Ondertussen is de vastgoedmarkt complexer geworden dan de voorbije 17 jaar. Net daarom is specialisatie via verschillende cellen noodzakelijk. Onze medewerkers focussen enkel op hun cel ( verkoop, verhuur, property management, nieuwbouw, exclusief en legal )  om zo de nodige kennis van wonen te bieden aan onze klanten. We hebben binnen deze cellen aparte mensen voor verkoop, legal en verhuur. Er is ook een aparte cel die zich enkel specialiseert in nieuwbouw. Zelf doen we niet aan projectontwikkeling, zo kunnen wij als onafhankelijk makelaar onze diensten optimaal aanbieden aan onze opdrachtgevers. Deze visie hebben wij ook m.b.t. opbrengsteigendommen om te renoveren en door te verkopen. Deze panden zijn steeds voor onze klanten.  Sinds enkele jaren zijn wij ook gestart met onze cel property management, met deze cel zorgen wij voor het beheer van vastgoedportefeuilles. Voor het luxe segment is Heylen Exclusief in het leven geroepen. Al deze cellen worden ondersteund door onze cel legal met bijhorende opleidingen die worden gegeven in ons opleidingscentrum, de Heylen Vastgoed Academy.

Onze kantoren zijn doorheen het jaar ook 6/7 geopend, zo kunnen wij een volledige dienstverlening aanbieden. Door onze grotere kantoren kunnen wij voor onze medewerkers een goeie work-lifebalance verzorgen. Deze work-lifebalance hebben wij dit jaar nog verder geoptimaliseerd met een nieuw uurrooster, zo schakelde wij van een 6 daagse werkweek naar een 5 daagse werkweek. Collega’s hebben dus wisselend vrij op woensdag en zaterdag. In grotere structuren is er meer ruimte om bepaalde taken te verdelen bij afwezigheid of vakantie. Voor de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen zoeken we telkens nog 5 biv vastgoedmakelaars om de bestaande teams te versterken. Interesse? Solliciteer dan nu op 1 van onze openstaande vacatures : https://www.heylenvastgoed.be/nl/over-ons/vacatures

Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed

Ook interessant