Heylen Vastgoed lanceert eerste vastgoedvlog van ons land

8 maart | Vlogs

Heylen Vastgoed, met kantoren in de provincies Antwerpen, Limburg en het Waasland, lanceert als eerste vastgoedspeler een eigen vastgoedvlog: "Kennis van Vloggen". Niemand minder dan Celine Van Ouytsel, Miss België 2020 én juriste, zal mensen met interesse in vastgoed wegwijs maken in alle juridische zaken die bij hun droomhuis komen kijken.

Wie vandaag een woning wil kopen of huren, krijgt vaak te maken met heel wat complexe termen. Denk maar aan huurkoop, schuldsaldoverzekering of plaatsbeschrijving. Die typische vastgoedtermen worden nu in mensentaal vertaald. Via een nieuw origineel vlog-kanaal. Niemand minder dan ex-Miss België Celine Van Ouytsel start deze week met een tweemaandelijkse inkijk in de wereld van het vastgoed.

“Vastgoed gaat om zo veel meer dan enkel wat bakstenen. Ik kijk er enorm naar uit om met mijn juridische achtergrond de complexe vastgoedwereld op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Zo laten we zien hoe een huisbezoek eruit ziet, wat de lancering van een nieuwbouwproject inhoudt en geven een inkijk achter de schermen van de administratie. Als een échte vliegende reporter.”

Celine Van Ouytsel, Host

Mosterd uit de VS 

Een vastgoedvlog is vooralsnog ongezien in ons land en komt overgewaaid uit de VS. Een bekend voorbeeld is Ryan Serhant, de Amerikaanse vastgoedmakelaar die ook in ons land bekend is van Million Dollar Listing New York op VIJF en zo’n 1,2 miljoen abonnees heeft. Heylen Vastgoed volgt nu zijn voorbeeld. In de vastgoedvlog zullen tweemaandelijks uiteenlopende vastgoedthema’s zoals luxevastgoed en het tekenen van een verkoopakte worden behandeld - zaken die noodzakelijk zijn om een woning te kopen of te huren, maar nog te vaag klinken voor vele Belgen.    

Afspraak maken Bekijk ons ruim koopaanbod

Ook interessant