Celine Van Ouytsel en Dorien Leyers presenteren nieuw Tv-programma over vastgoed en wonen.

10 mei | Nieuws

Na eigen vastgoedplatform en vlog heeft Heylen Vastgoed ook eigen televisieshow “Kennis van Wonen”.

Heylen Vastgoed, met kantoren in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost - Vlaanderen, lanceert een eigen vastgoedprogramma: "Kennis van Wonen". Niemand minder dan Celine Van Ouytsel, Miss België 2020 én juriste, zal mensen met interesse in vastgoed wegwijs maken in alle juridische zaken die bij hun droomhuis komen kijken. Ze wordt bijgestaan door TV-host Dorien Leyers. “De Kennis van Wonen” wordt elke zaterdag uitgezonden op ATV, TV Limburg en TV Oost. 

Wie vandaag een woning wil kopen of huren, wordt vaak om de oren geslagen met heel wat complexe termen. Denk maar aan huurkoop, schuldsaldoverzekering of plaatsbeschrijving. Die typische vastgoedtermen worden nu in mensentaal vertaald in een nieuw Tv-programma ‘De Kennis van Wonen’.  Niemand minder dan ex-Miss België Celine Van Ouytsel en Dorien Leyers starten deze week op de buis met een wekelijkse inkijk in de wereld van het vastgoed en wonen.

 “Vastgoed gaat om zo veel meer dan enkel wat bakstenen. We kijken er enorm naar uit om de complexe vastgoedwereld op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Zo gaan we de straat op om te kijken wat echt leeft bij de mensen inzake vastgoed en beantwoorden we hun meest prangende vragen. Als een échte vliegende reporter.” - Celine Van Ouytsel en Dorien Leyers, presentators van ‘Kennis van Wonen’

 

Eigen programma

Heylen Vastgoed lanceerde eerder dit jaar al een eigen vastgoedplatform en vlog met ‘Kennis van Wonen’ als rode draad. Met het nieuwe programma gemaakt door productiehuis “De Buren” wil het nog een stapje verder gaan en vertrekken vanuit concrete vragen van de mensen op straat. Zo legt Celine Van Ouytsel in elke aflevering een stelling voor aan passanten op straat, die vervolgens beantwoord worden in een studio door één van de experten bij Heylen Vastgoed. Onder begeleiding van moderator Dorien Leyers gaat de expert nog wat dieper in op het onderwerp. Elke week komt er ook nog een BV langs in de studio om te praten over zijn of haar vastgoed. Enkele thema’s die al zeker de revue passeren zijn het takenpakket van de makelaar, verhuren en nieuwbouw.  
 

“Kennis van wonen staat bij ons altijd centraal. Met Celine halen we de geknipte persoon aan boord om die kennis aan het grote publiek kenbaar te maken. Dorien kan dan weer als de beste een gesprek onder experten in goede banen leiden. We tonen onze kennis van wonen al elke dag in de praktijk, we kijken ernaar uit om het nu ook wekelijks op de buis te doen. ” - Johan Heylen,  bestuurder Heylen Vastgoed

 “Kennis van Wonen” is vanaf 13 mei elke zaterdag te zien op ATV, TV Limburg en TV Oost. In totaal staan er 9 afleveringen ingepland. 

Ook interessant