Wout van Aert opent nieuw kantoor Heylen Vastgoed in Mechelen

17 november | Verkoop

Voormalige Maxi Zoo transformeert tot grootste vastgoedkantoor van de stad Wielrenner en aandeelhouder Wout van Aert heeft gisterenavond het nieuwe kantoor van Heylen Vastgoed officieel geopend in Mechelen. De bekende makelaar verhuisde recent naar de voormalige dierenspeciaalzaak Maxi Zoo in de Oscar Van Kesbeeckstraat. ​ En nog straffer: met z’n oppervlakte van 800 m² is het nieuwe vastgoedkantoor meteen één van de grootste van ons land. “Sinds de pandemie deed ons team dubbel zo veel transacties als voordien. Ook vandaag zit de Mechelse vastgoedmarkt in de lift. Een nieuwe en ruimere thuishaven was dringend nodig”, zegt bestuurder Johan Heylen.

In 2017 vestigde Heylen Vastgoed zich in de stad van Maneblussers. De makelaar betrok er een pand op de hoek van de Korenmarkt en de Moenstraat in het hart van de stad. Tijdens en vooral na de coronacrisis besefte het team echter dat het toch tijd werd om te verhuizen. De vraag naar vastgoed steeg namelijk fel in Mechelen, wat leidde tot een verdubbeling van het aantal transacties. Het kantoor op de Korenmarkt bleek al snel te klein en een verhuis naar een nieuwe locatie drong zich op.

“Mechelen is de voorbije jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. De stad ligt tussen duurdere centrumsteden en het is er aangenaam vertoeven.. We zagen de voorbije jaren dan ook vooral veel jongere mensen verhuizen naar Mechelen en de vraag naar vastgoed toenemen. Aangezien Mechelen zelf ook veel investeert in het leefbaarder maken van de stad, verwachten we dat ook volgend jaar Mechelen erg gewild zal zijn om te wonen.” – Bob Quirynen, kantoorverantwoordelijke Heylen Vastgoed

Maxi Zoo

Die nieuwe locatie vond Heylen Vastgoed uiteindelijk twee kilometer verderop langs de Oscar Van Kesbeeckstraat. De vastgoedmakelaar kon er de voormalige site van dierenspeciaalzaak Maxi Zoo op de kop tikken. Die trok twee jaar geleden naar het nieuwe winkelpark Malinas in de Nora Tilleylaan en stond sindsdien leeg. Heylen Vastgoed zag meteen heel wat voordelen in het erg ruime pand van maar liefst 800 vierkante meter. Zo is er plaats voor twee grote vergaderzalen, waar tot wel 100 mensen samen kunnen komen.

Ook is er ruim plaats voor ‘het nieuwe werken’. Zo wil de makelaar zowel de klanten als haar eigen personeel een zo huiselijk mogelijke sfeer bieden. Zo zal het voor het personeel mogelijk zijn om tijdens de pauze een potje te biljarten of een ‘180’ te darten. Ook de keuken wordt volledig opengetrokken.

“We zijn erg tevreden met ons nieuwe thuisbasis in Mechelen. Het kantoor is nu makkelijker bereikbaar voor de klanten. In een mum van tijd zit je op de Mechelse Ring of geraak je via de invalswegen naar de autosnelwegen. De nieuwe locatie is veel ruimer, waardoor we onze klanten een betere service kunnen geven en het voor onze mensen veel aangenamer zal zijn om te werken.” – Gilles Massart, kantoorverantwoordelijke Heylen Vastgoed.

 

Vijf extra krachten gezocht

Het nieuwe kantoor in Mechelen is met voorsprong de grootste locatie waar Heylen Vastgoed is gevestigd. Klanten kunnen er ondertussen bij de tien vaste medewerkers terecht, maar de Antwerpse makelaar zoekt nog vijf extra krachten. Geïnteresseerden kunnen de vacatures terugvinden op de website https://www.heylenvastgoed.be/nl/over-ons/vacatures.

Eind juni, vlak voor de start van de laatste Ronde van Frankrijk, werden Wout van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie aandeelhouder van Heylen Vastgoed. Het nieuwe kantoor in Mechelen is sindsdien het eerste dat hij officieel heeft geopend.

Heylen Vastgoed telt nu 19 vestigingen in Antwerpen-stad (2), Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals (2), Kalmthout, Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel, Brasschaat, Sint-Niklaas, Buggenhout, Lommel en Hasselt. Begin volgend jaar komen er nog twee nieuwe kantoren bij. Ook de Vlaams-Brabantse markt wordt verder afgespeurd.

Ook interessant