Heylen Vastgoed opent in Genk derde vestiging op Limburgs grondgebied

11 december | Nieuws

Na eerder kantoren in Lommel en Hasselt moet een nieuw kantoor in Genk, Heylen Vastgoed nog meer slagkracht geven op de Limburgse vastgoedmarkt. In het voorjaar van 2023 volgt er nog een vierde Limburgs kantoor. Het nieuwe kantoor in Genk komt aan de Grote Markt van Genk op het Sint-Martinusplein 1 en zal vijf mensen van een job voorzien. Heylen Vastgoed groeit zo in een mum van tijd uit van een provinciale speler naar één van de grote Vlaamse vastgoedmakelaars.

Aan ambitie geen gebrek bij Heylen Vastgoed, de snelstgroeiende makelaar van Vlaanderen. Heylen Vastgoed opende de afgelopen 16 jaar liefst 21 kantoren, waarvan de helft op amper drie jaar. In oktober 2021 streek het neer in Lommel om ook de deur van de Limburgse vastgoedmarkt open te beuken. Een geslaagde zet, dus drukt Heylen Vastgoed het gaspedaal verder in. Deze maand opent het in Genk haar derde vestiging op Limburgs grondgebied in amper twee jaar tijd. 

Onze eerste kantoren in Lommel en Hasselt zijn momenteel een schot in de roos. Verder uitbreiden in Limburg is dan ook een logische volgende stap.  Zo zitten er plannen in de pijplijn om in de eerste maanden van 2023 nog een kantoor op Limburgs grondgebied te openen.” -  Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed

Oude schoenenwinkel 

Die derde Limburgse vestiging komt in Genk vlak aan de Grote Markt, op het Sint-Martinusplein. Tot voor kort was de schoenenwinkel Remans er gevestigd. Het pand is in totaal zo’n 70 vierkante meter groot. De keuze voor Genk is er dan ook een logische. Met Lommel bediende Heylen Vastgoed al Noord-Limburg, Hasselt is dan weer eerder centraal gelegen en het kantoor in Genk moet ook huizenjagers uit de grensgemeenten aantrekken.    

“Onze Limburgse kantoren liggen geografisch mooi verspreid, waardoor we de Limburgse huizenjagers een betere service kunnen aanbieden. Bovendien is het in Genk nog mogelijk om betaalbaar en groen te wonen, stilaan een unicum in Vlaanderen. Zo ligt het Nationaal Park Hoge Kampen slechts op een boogscheut en zijn alle faciliteiten aanwezig om er een aangenaam leven te leiden.” - Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed

Het nieuwe kantoor zorgt ook voor extra werkgelegenheid in de regio. Zo worden er vijf  mensen tewerkgesteld. De zoektocht naar verse krachten om het kantoor te bemannen loopt volop. Naast Limburg is Heylen Vastgoed nog actief in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Ook de Vlaams-Brabantse markt wordt verder afgespeurd.  Heylen Vastgoed telt nu 21 vestigingen in Antwerpen-stad (2), Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals (2), Kalmthout, Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel, Brasschaat, Sint-Niklaas, Buggenhout, Lommel, Hasselt, Dendermonde en Genk.  

Ook interessant