Plaatsbezoeken

30 november | Nieuws

We kregen vandaag duidelijkheid over wat er wel en niet kan bij het verkopen of verhuren van een woning gezien de geldende coronamaatregelen. Minister Verlinden gaf hierover uitsluitsel. Kandidaat-kopers of -huurders kunnen een pand bezoeken als er op dat moment niemand anders in de woning aanwezig is, en als ze zich aan de geldende voorzorgsmaatregelen houden.

Concreet wil dit zeggen dat onze mensen vanaf vandaag volop aan de slag gaan om bezoeken in te plannen. Daarbij wordt rekening gehouden met de aangelegde wachtlijsten. De ingeplande bezoeken zullen dan kunnen doorgaan, met volgende zaken in gedachten:

  • Bezoeken kunnen enkel doorgaan na bevestigde afspraak door onze medewerkers
  • Onze makelaars ontmoeten u aan het pand in kwestie en overlopen met u de specifieke kenmerken van de woning en de maatregelen waarmee u rekening dient te houden.
  • De bewoners van de woning zijn niet aanwezig tijdens het bezoek. Ook onze makelaar blijft buiten. Eventueel kan er voorzien worden in een digitale begeleiding (videocall) tijdens de bezichtiging, zodat we de nodige duiding kunnen geven.
  • Wij vragen u om in ieder geval rekening te houden met de geldende voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid: verplicht dragen van een mondmasker - steeds ontsmetten van de handen - bewaren van anderhalve meter afstand - zo weinig mogelijk zaken aanraken in de woning.
  • Onze kantoren blijven voorlopig verder werken achter gesloten deuren. U kan ons uiteraard steeds bereiken via telefoon of mail.

Wij willen u vragen om steeds de richtlijnen goed op te volgen en willen u in ieder geval bedanken voor uw begrip.

Ook interessant