Rani Rosius gaat de sprint aan met Heylen Vastgoed

23 februari | Nieuws

Rani Rosius is de rijzende ster in de Belgische atletiek. Op de ranglijsten staat de nog maar 20-jarige Genkse na de 100 meter outdoor nu ook voor de 60 meter indoor geboekstaafd als de tweede beste Belgische vrouw ooit. Alleen Kim Gevaert deed ooit beter. “Door mijn snelle chrono én persoonlijk record van 7.27 op de 60 meter tijdens de tweede micromeeting in Gent, heb ik een ticket voor het EK Indoor beet. Dat vindt begin maart plaats in het Poolse Torun. Voor mij is dit het eerste internationaal kampioenschap waaraan ik deelneem, een fantastisch vooruitzicht!”, vertelt Rani.

“Door deze professionele ondersteuning en omkadering krijgt de huidige snelste vrouw in België volop kansen om haar sportcarrière verder uit te bouwen.”

Om Rani Rosius in de komende jaren te ondersteunen en professioneel te omkaderen, sloot haar management onder meer een overeenkomst met Heylen Vastgoed af. Manager Jef Van den Bosch legt uit: “Voor Rani is het belangrijk dat ze een samenwerking op lange termijn aangaat, met een stabiele partner die de sport een warm hart toedraagt. Ik werkte al eerder succesvol samen met het team van Heylen Vastgoed. Zo organiseren we de wielerwedstrijden Heylen Vastgoed Heistse Pijl en Heylen Vastgoed Classic.”

Het partnershipcontract heeft een looptijd van twee jaar, met een optie voor verlenging van nog eens twee jaar. “Deze langetermijnovereenkomst biedt Rani de mogelijkheden om de volgende stappen in haar atletiekcarrière te zetten”, vervolgt Jef Van den Bosch. “Er is een groeitraject uitgestippeld waarbij Heylen Vastgoed de middelen aanreikt om de omkadering op het vlak van bijvoorbeeld stages en trainingen te optimaliseren.”

Bij Heylen Vastgoed zijn we er klaar voor om de sprint aan te gaan. Johan Heylen:“Rani Rosius is een gedroomd uithangbord, een Belgische atletiekbelofte met een grote positieve uitstraling. Ze wordt in de volgende jaren mee het gezicht van Heylen Vastgoed voor tal van campagnes en acties, waaronder onze Energy Days. Rani is met haar 20 lentes ook de verpersoonlijking van ons personeelsbeleid. Wij geven jonge mensen volop kansen om hun talenten te ontwikkelen en door te groeien in hun job.”

De nieuwe samenwerking met Heylen Vastgoed heeft Rani Rosius een stevige boost gegeven. Op zaterdag 20 februari verschijnt ze op het BK Indoor Atletiek in Louvain-la-Neuve voor het eerst met het logo van de Antwerpse vastgoedmakelaar op haar shirt. “Op dit moment ben ik de snelste vrouw in België. Het is dan ook mijn ambitie om het Belgisch Kampioenschap zaterdag te winnen!”

Ook interessant