Vastgoed for Life brengt 9250 euro op!

18 december | Nieuws

De zesde editie van onze actie Vastgoed for Life werd deze week afgerond en zorgde voor een prachtig resultaat voor Villa Max!

Zes gezinnen met een ernstig ziek kind genieten binnenkort van een welverdiende vakantie. Dat danken ze mede aan het resultaat van onze actie voor de Antwerpse vzw “VillaMax” - die ernstig zieke kinderen en hun gezin een vakantie met alles erop en eraan geeft. Wij zamelden de afgelopen zes weken maar liefst 9.250 euro in door per verkochte of verhuurde woning 25 euro opzij te houden.

De zesde editie van Vastgoed For Life – onze jaarlijkse actie voor het goede doel - werd wederom een succes. Dit jaar werd er gekozen voor vzw VillaMax als goede doel. Zij organiseren kosteloze vakanties op maat van gezinnen met een ernstig ziek kind die gezien de omstandigheden weinig of geen mogelijkheden hebben om er samen even tussenuit te zijn.

Wij schonken onder de noemer van “Vastgoed For Life” tussen 1 november en 15 december 25 euro per verkochte of verhuurde woning aan het goede doel. Samen goed voor een mooi totaalbedrag van 9.250 euro.

Het blijft overigens niet bij die 9.250 euro. De gezinnen krijgen ook nog een extra rondleiding in de Zoo van Antwerpen dankzij het partnerschap van Heylen Vastgoed met de Zoo. Het komende jaar worden er nog leuke verrassingen voorzien voor de bezoekers van Villa Max.

"Als onderneming is het onze taak om iets terug te doen voor de maatschappij en VillaMax past perfect in dat plaatje. Zij zorgen ervoor dat het voor ieder gezin(slid) een onvergetelijke week wordt waar ze nog lang van kunnen nagenieten. Een project waar iedereen het warm van krijgt. We zijn dan ook enorm blij om hen te helpen een aantal gezinnen een onvergetelijke ervaring te bezorgen."

Johan Heylen, Bestuurder Heylen Vastgoed

VillaMax nodigt zes gezinnen met een ernstig ziek kind uit in Casa Ametza te Brasschaat, waar ze één week genieten van een deugddoende vakantie. Villa Max neemt – mede dankzij acties als deze - de kosten van het verblijf en van verschillende leuke activiteiten zoals een pretparkbezoek en een gezamenlijke barbecue op zich.

Meer info kan u steeds terugvinden op vastgoedforlife.be

"Wij zijn heel blij dat Heylen Vastgoed aan ons gedacht heeft voor deze actie. De steun die we halen uit deze actie is niet te schatten. Onze organisatie komt daardoor op heel veel plekken in het land in beeld en daardoor kunnen we een aantal gezinnen de tijd van hun leven bezorgen."

Yves Bisschops, vzw Villa Max

Ook interessant