Wij blijven bereikbaar

2 november | Nieuws

Na overleg met onze sectorfederatie en informatie te hebben ingewonnen bij verschillende instanties kunnen wij jullie eindelijk op de hoogte brengen van de gevolgen van de nieuwe maatregelen die afgelopen vrijdag door het overlegcomité zijn genomen. Wij werken door achter gesloten deuren en blijven bereikbaar. We weten van afgelopen voorjaar dat de vastgoedmarkt niet stilvalt en willen er dan ook voor zorgen dat we jullie blijvend kunnen informeren.

Hieronder een aantal concrete zaken in verband met onze werking de komende weken:

👉 Onze kantoren blijven bereikbaar achter gesloten deuren

Wij blijven bereikbaar via telefoon, mail en website. De deuren van onze kantoren zijn echter gesloten. U kan ons telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag via het gratis nummer 0800 292 23. Afspraken op kantoor kunnen doorgaan na telefonische afspraak, met inachtneming van de gekende voorzorgsmaatregelen.

👉 Afspraken op locatie kunnen voorlopig niet doorgaan.

Gemaakte afspraken worden geannuleerd en later opnieuw ingepland. U zal hierover gecontacteerd worden door onze medewerkers.

👉 Uw droomwoning bezichtigen? Wij zetten u op onze wachtlijst!

Bezichtigingen kunnen door de nieuwe maatregelen niet doorgaan. Wij maken wachtlijsten aan zodat we iedereen opnieuw kunnen contacteren als bezoeken terug toegelaten zijn.

👉 Verhuizen?

Een verhuis blijft mogelijk. De verhuisactiviteiten mogen ook door een verhuisfirma uitgevoerd worden, op voorwaarde dat deze de volledige verhuizing voor zijn rekening neemt en zorgt voor een voldoende afstand van 1,5 meter. De verhuisfirma meehelpen is daarentegen niet toegestaan.

👉 Algemene vergaderingen

Zoals al eerder gecommuniceerd zijn algemene vergaderingen verboden. Alle andere dienstverlening kan onverminderd verdergezet worden.

Uiteraard houden wij de situatie in de gaten en zullen wij communiceren van zodra er zaken veranderen na eventueel overleg tussen de Vlaamse en Federale overheid. Blijf ondertussen voorzichtig en gezond. Tot binnenkort!

Ook interessant