Wij zijn er klaar voor!

29 april | Nieuws

Met de versoepeling van de maatregelen in zicht verwachten wij op 11 mei onze kantoren opnieuw te mogen openen. Wij hebben uiteraard niet stil gezeten de voorbije weken en hebben gewerkt aan lopende dossiers en de voorbereiding voor onze heropstart.

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers is prioriteit nummer 1. Benieuwd naar maatregelen en mogelijkheden de komende weken? Wij hebben een aantal vragen en antwoorden voor u op een rijtje gezet. Onze kantoren blijven in tussentijd steeds digitaal bereikbaar via telefoon of mail! 

Kan ik mijn woning terug laten schatten? 

Ja, dat is mogelijk. En om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen willen wij u vragen om vanaf vandaag te bellen naar het gratis nummer 0800 292 23 of te mailen om een afspraak in te plannen. Uiteraard met de nodige maatregelen, dat spreekt voor zich.

Wij hebben een woning op het oog, kunnen wij een bezichtiging inplannen?

Ook dat kan terug vanaf 11 mei. Ook hier willen wij u vragen om alvast een afspraak te maken, zodat we dit goed kunnen inplannen en de tijd kunnen nemen met alle maatregelen in het achterhoofd. De agenda voor de komende weken zal snel vollopen, dus wacht niet te lang! 

Zijn de kantoren opnieuw geopend vanaf 11 mei?

Ja, al onze kantoren zullen terug geopend zijn en 100% actief. Ook de openingsuren blijven dezelfde. Wel willen wij u vragen om indien mogelijk op voorhand te bellen voor een afspraak, om te vermijden dat er zich teveel mensen in onze kantoren verzamelen en de social 

Welke voorzorgsmaatregelen zijn er getroffen in de kantoren?

In al onze kantoren zijn er plexiglazen wanden voorzien aan de balies. Er zijn mondmaskers voor al onze medewerkers en uiteraard hebben we handgel voor onze klanten en onze mensen voorzien. We vragen ook om ten allen tijde de nodige afstand te bewaren. In elk kantoor zullen de richtlijnen ook nog eens duidelijk vermeld staan.

En hoe zit het met schattingen en bezichtigingen?

Al onze medewerkers hebben een uitgebreide briefing gekregen hierover. Onze mensen hebben handgel en mondmasker ten allen tijde bij zich. Ook hier vragen we om de nodige social distance te bewaren, niets aan te raken en afspraken te respecteren. Aan de eigenaar geven we de mogelijkheid om de woning tijdens het bezoek te verlaten. Het aantal personen per bezoek zal ook worden beperkt. Deze richtlijnen zullen ook bij de bevestiging van elke afspraak nog eens worden herhaald.

Nog vragen?

Wij begrijpen dat u misschien nog een aantal vragen heeft hierover. Bel ons gerust op het gratis nummer 0800 292 23 en wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Blijf in tussentijd gezond en zorg goed voor elkaar! Tot binnenkort!
Afspraak maken 

Ook interessant