Woningbeurs Op het Lisp

10 april | Verkoop

Iedereen die op zoek is naar zijn of haar droomwoning mag de "woning in Lier"-beurs niet missen. Op 21 April presenteert Heylen Vastgoed maar Liefst zeven nieuwbouwprojecten op de unieke locatie van het Lisp. Daar wil jij als eerste bij zijn, toch?

Eén enkel bezoek

 

Meer dan 300 aantrekkelijke nieuwbouwwoningen in Lier, verspreid over zeven verschil-lende nieuwbouwprojecten. Plus een 50-tal huizen te koop en zowat 100 te huur. Eén enkel bezoek aan de "Wonen in Lier"-beurs volstaat om een totaalbeeld te krijgen van ons groot woningaanbod van nieuwbouw, appartementen en woning in de Netestad.

 

Nieuwbouw in de kijker

 

"De beurs is een gouden kans om een spiksplinternieuw woonhuis in Lier te vinden", Tipt Glenn Lemmens, 
Kantoor-verantwoordelijke bij Heylen Vastgoed. 

"Je komt er alles te weten over de panden die wij verkopen en verhuren. Zeven nieuwbouwprojecten, waar onder het CO2-neutrale en bijna-energieneutrale project 03 SHIFT, staan in de kijker. 

Speciaal voor deze gelegen-heid stellen ontwikkelaars en architecten de woonprojecten tot in de kleinste details voor"

 

Begeleiding van a tot z

 

Ook het verkoop- en ver-huurteam van Heylen Vast-goed haalt alles uit de kast op de "wonen in Lier'- beurs. 
"Onze vastgoedexperts laten je kennismaken met onze professionele dienstverlening en begeleiden je van a tot z", vervolgt Glenn Lemmens.
"Wil jij je woning of appartement verkopen of verhuren? Dan ben je op de beurs evenzeer aan het juiste adres. Nieuwe inwoners van Lier worden er bovendien verwelkomd door de stad."

Plattegrond

Noteer de 'Wonen in Lier'-beurs nu in je agenda: 21 april van 16 tot 20 uur in het Herman Vandepoortenstadion, Lispersteenweg 237 in Lier.
Tot binnenkort!

Ook interessant