Woningbeurs Op het Lisp

12 januari | Verkoop

Iedereen die op zoek is naar zijn of haar droomwoning mag de "woning in Lier"-beurs niet missen. Op 21 januari presenteert Heylen Vastgoed maar Liefst 11 nieuwbouwprojecten op de unieke locatie van het Lisp. Daar wil jij als eerste bij zijn, toch?

Eén enkel bezoek

 

Meer dan 300 aantrekkelijke nieuwbouwunits in Lier, verspreid over 11 verschillende nieuwbouwprojecten. Plus meer dan 100 eigendommen in verkoop of verhuur. Eén enkel bezoek aan de "Wonen in Lier"-beurs volstaat om een totaalbeeld te krijgen van ons groot aanbod van nieuwbouw in de Netestad.

Bekijk alle deelnemende projecten via : projecten Lier

Bekijk ons volledig aanbod via : te koop Lier

Bekijk ons volledig aanbod via : te huur Lier

 

Nieuwbouw in de kijker

 

"De beurs is een gouden kans om een spiksplinternieuw woonhuis in Lier te vinden", Tipt Glenn Lemmens, 
Kantoor-verantwoordelijke bij Heylen Vastgoed. 

"Je komt er alles te weten over de panden die wij verkopen en verhuren. 11nieuwbouwprojecten, waar onder het CO2-neutrale en bijna-energieneutrale project 03 SHIFT, staan in de kijker. 

Speciaal voor deze gelegen-heid stellen ontwikkelaars en architecten de woonprojecten tot in de kleinste details voor"

 

Begeleiding van a tot z

 

Ook het verkoop- en ver-huurteam van Heylen Vast-goed haalt alles uit de kast op de "wonen in Lier'- beurs. 
"Onze vastgoedexperts laten je kennismaken met onze professionele dienstverlening en begeleiden je van a tot z", vervolgt Glenn Lemmens.
"Wil jij je woning of appartement verkopen of verhuren? Dan ben je op de beurs evenzeer aan het juiste adres. Nieuwe inwoners van Lier worden er bovendien verwelkomd door de stad."

Noteer de 'Wonen in Lier'-beurs nu in je agenda: 21 januari van 10.00 tot 13.00 uur in het Herman Vandepoortenstadion, Lispersteenweg 237 in Lier.
Tot binnenkort!

 

plan wonen in

Ook interessant