Wout van Aert wordt aandeelhouder in Heylen Vastgoed

30 juni | Nieuws

Antwerpen, juni 2022 - De Tour de France staat voor de deur maar de topwielrenner heeft naast zijn deelname aan de Tour ook nog ander, fantastisch nieuws te verkondigen. Wout van Aert & echtgenote Sarah De Bie investeren namelijk de komende jaren in een participatie met Heylen Vastgoed.

Heylen Vastgoed werd in 2005 opgericht door Johan Heylen als éénmanszaak. In 2014 vervoegde Cedric Vanhencxthoven Heylen Vastgoed om het samen verder uit te bouwen. Met de focus op kennis van wonen is Heylen Vastgoed geëvolueerd tot een sterke speler in de vastgoedmarkt met een duidelijke marktpositie in de Provincie Antwerpen en daarbuiten. Wout van Aert zal samen met zijn echtgenote Sarah De Bie met een minderheidsaandeel investeren in Heylen Vastgoed, de vastgoedmagnaat die samen met mede-eigenaar en bestuurder van Heylen Vastgoed Vanhencxthoven op drie jaar tijd een zakelijke demarrage van formaat inzette. Het Antwerpse vastgoedbedrijf breidde uit met maar liefst negen nieuwe vestigingen, 100 extra medewerkers en een omzetstijging van 60 procent in vergelijking met coronajaar 2020.

Maar de snelle expansie van Heylen Vastgoed is niet de enige beweegreden waarom de topwielrenner deze nieuwe weg in slaat. Heylen Vastgoed ondersteunt maar liefst veertig sportclubs en sportevenementen wat genoeg zegt over de affiniteit van de vastgoedmagnaat ten opzichte van de sportwereld: “Voor ons is sportsponsoring niet enkel een geldkwestie maar ook een manier om iets terug te geven aan de maatschappij. Sport zorgt voor verbinding tussen mensen”, aldus Johan Heylen.

Heylen Vastgoed is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 150 medewerkers en 17 kantoren in Provincie Antwerpen, Waasland en Lommel. De focus zal de komende jaren liggen op het uitbreiden van het kantorennetwerk en het aanwerven van gedreven ambitieuze medewerkers.

“De ambitie van Heylen Vastgoed reikt verder waardoor onze focus op heel Vlaanderen ligt. Met de recente opening van kantoren in Lommel en het Waasland alsook de forse expansieplannen in Limburg en Oost-Vlaanderen zullen er op korte termijn enkele kantoren bijkomen. Ondertussen bekijken we ook de Vlaams-Brabantse markt. West-Vlaanderen zal het laatst aan de beurt komen omdat we ons netwerk willen versterken via het olievlekprincipe”, verkondigt partner Vanhencxthoven.

“De visie en ambitie van Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven zijn voor ons als langer gekend. De raakvlakken tussen topsport en ondernemen zijn zeer kenmerkend. Die connectie met het ondernemerschap binnen Heylen Vastgoed geeft ons het vertrouwen om de krachten te bundelen. Het sterke team rondom Cedric en Johan en het verder uitbouwen van een netwerk over gans Vlaanderen is voor ons een opportuniteit om te investeren in een innovatief en groeiend bedrijf met passende visies”, zegt Wout van Aert. “De ervaringen die we zelf doorheen de jaren hebben met Heylen Vastgoed zorgen voor een vertrouwd gevoel om deze uitdaging samen aan te gaan”, voegt Sarah De Bie toe.

“Het partnership met Wout en Sarah binnen ons bedrijf Heylen Vastgoed geeft ons de mogelijkheid om de visie en uitgesproken ambities die we hebben verder te kunnen realiseren op korte en langere termijn” zegt Cedric Vanhencxthoven, mede-eigenaar en bestuurder van Heylen Vastgoed. “Er zijn verschillende uitdagingen de komende jaren die we samen zullen aanpakken en de winnaarsmentaliteit van ons allemaal kan alleen maar bijdragen tot succesvolle realisaties. Ook op het vlak van overnames is er veel mogelijk. In het verleden zijn we nooit bezig geweest met overnames, maar we krijgen nu wel veel aanvragen, vooral van kleinere kantoren. We bekijken die dossiers en we integreren ze in het Heylen Vastgoed verhaal wanneer er een match is met het Heylen Vastgoed DNA”, zegt Johan Heylen, oprichter Heylen Vastgoed.

Heylen Vastgoed en Wout van Aert, nu reeds de winnende tandem van 2022.

 

 

Ook interessant