Wat maakt deze woning uniek?

Handelsruimte met 2 appartementen

Omgeving:

Dit pand is perfect gelegen op slechts 500m afstand van het bruisende centrum van Lommel. Met gemakkelijke toegang tot naburige gemeenten, kunt u binnen 30 minuten in het levendige Valkenswaard zijn en binnen 45 minuten in het bruisende Eindhoven. Door de goede verbinding is het de ideale locatie om een handelspand te vestigen.

Lommel zelf is een betoverende stad die bekend staat om haar adembenemende fietsroutes en een scala aan activiteiten. Geniet van de levendige markten, eindeloze winkelmogelijkheden en de ultieme bioscoopervaring in de UGC-cinema. Ontdek de prachtige Lommelse Sahara, waar u kunt ontspannen en zonnebaden of verken de vele wandelroutes die deze adembenemende locatie te bieden heeft.

Indeling:

Handelspand: grote winkelruimte, klantentoilet, etalage, magazijn, tuin, dubbele garage, tuinhuis

Appartement 1: trappenhal, badkamer, voorraadkast, waskamer, woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers, berging, terras

Appartement 2: inkomhal, woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, atelier met mogelijkheid creëren slaapkamers, toilet

Omschrijving:

Handelspand: Het handelspand is volledig voorzien van etalage rondom de winkel. Deze etalage kan indien gewild gewoon betrokken worden met de winkel. Centraal in de winkel vinden we de receptietoog en de kassa. Aan de achterkant van de woning is er een magazijn voorzien. Ook deze kan je gemakkelijk met de winkel laten samenvloeien. In de winkel is er een klantentoilet voorzien. Onder het handelspand is er een kleine kelder aanwezig waar de brander van de mazoutketel staat. Verder is hier nog wat plaats voor wat facturen te archiveren.

Appartement 1: Via een trap die uitgeeft in de winkel kan je naar het appartement gaan. Wanneer we boven komen komen we allereerst in de trappenhal. In deze trappenhal is er een eerste badkamer aanwezig. Deze badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, een bad en een toilet. Ook is er een voorraadkast aanwezig. Naast de voorraadkast vinden we de wasplaats, waar de aansluiting voor zowel het wasmachine als de droogkast voorzien zijn en nog voldoende inbouwkasten. De volgende deur die we tegenkomen is de deur die uitgeeft op de leefruimte. De lichtrijke leefruimte is voorzien van een woonkamer en een eetkamer. Via de eetkamer kan je het grote terras bereiken. Het terras is op het zuiden gericht en dus verzekerd van zon. Naast de leefruimte vinden we de keuken die voorzien is van alle comfort en dus bestaat uit een afwasmachine, een oven, een microgolf, een koelkast, en een groot inductievuur. Via de woonkamer kunnen we de nachthal betreden die uitgeeft op 3 slaapkamers. Bij de laatste slaapkamer is er een ensuite badkamer die voorzien is van een toilet, een wastafel en een bad. Buiten al deze ruimtes is er nog een hele grote berging voorzien.

Appartement 2: Dit appartement heeft een eigen inkom met inkomhal en trap naar boven. Wanneer we boven komen vinden we momenteel aan de rechterkant het voormalig atelier. Dit atelier is oorspronkelijk uitgetekend als 3 slaapkamers. In dit atelier is er drijfkracht voorzien en is er een extra toilet voorzien. Via het atelier kan je het terras bereiken. Terug in de hal vinden we het woongedeekte. Deze bestaat uit een slaapkamer, een woonkamer, een keuken en een badkamer. De keuken is voorzien van een oven, een inductievuur en een koelkast. De badkamer is uitgerust van een douche, een toilet, een wastafel, de aansluiting voor de wasmachine.

Naast dit alles is er een prachtige tuin waar je privacy verzekerd wordt. Hier is een dubbele garage aanwezig, waar plaats is voor 4 auto's. Deze garage is ook nog eens onderkelderd. Verder is er een tuinhuis voorzien, waar voldoende berg mogelijkheid is.

Het gebouw kan ook perfect ingedeeld worden in 4 appartementen (mits goedkeuring van de stad) advies was alvast gunstig.

Extra's

- Grondwaterpomp voor sproeisysteem

- Elektrische toegangspoort tot privétuin

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs €635.000
Oppervlakte 250m2
Perceel oppervlakte 1582m2
Energie Label D
Overige kenmerken
Kelder Ja
Aantal toiletten 5
Parkings buiten 7
Breedte grond 36 m
Diepte 58 m
Type bebouwing Open
Staat Direct bewoonbaar
Keuken Open keuken - geïnstalleerd
Niet geïndexeerd 3867
Vrij Bij akte
Verwarming Individueel / CV op stookolie
Beglazing Dubbel glas
Raam frame ALU
Elektrische keuring Ja, niet conform AREI
Bouwjaar 1963
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Asbest Asbest gevonden, verwijdering verplicht - 01-04-2023
Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening
Bouwvergunning verkregen Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht mogelijk Nee
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Watertoets
Overstromingsgevoeligheid
P-score: Klasse D
G-score: Klasse C
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Toon alle kenmerken
Opbrengsteigendom
LOMMEL

Molsekiezel 97

€635.000

Nieuw
Toevoegen als favoriet

wonen 250m2

perceel 1582m2

slaapkamers 3
Plan bezichtiging

  • 250m2 wonen

  • 1582m2 perceel

  • 3 slaapkamers

Interesse? Jouw Heylen vastgoed makelaar staat voor je klaar

Kantoor Lommel

Interesse? Jouw Heylen vastgoed makelaar staat voor je klaar

Kantoor Lommel

011 49 65 65

Toon op kaart

Molsekiezel 97

LOMMEL

Routebeschrijving

Weten wat jouw woning waard is?

Wanneer je jouw eigendom wilt verkopen, is het belangrijk dat de waarde van je huis, appartement of grond goed wordt ingeschat. Laat de gespecialiseerde medewerkers van Heylen Vastgoed een vrijblijvende gratis schatting uitvoeren.

  • Altijd een vrijblijvende en gratis schatting van je huis
  • Je eigendom plaatsen van dag een op de juiste mix van on- en offline mediakanalen
  • Professioneel beeldmateriaal om je woning in de kijker te zetten
  • Altijd onze ruime database van potentiële kopers benutten
  • Begeleiding van geïnteresseerden bij de bezichtiging van je woning

Doe de gratis schatting van Heylen Vastgoed

Gratis schatting
Heylen Vastgoed

Zie jij jezelf hier al wonen?

Plan een bezichtiging

  • 1
    Jouw gegevens
  • 2
    Selecteer datum

Liever direct contact met de makelaar?