Dendermonde, de stad van het Ros Beiaard, ideaal gelegen tussen Gent, Brussel en Antwerpen. Het immokantoor Dendermonde van Heylen Vastgoed is er voor u, wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woonst om te kopen of te huren in of rond deze mooie stad. U wil uw eigendom verkopen of verhuren? Kom zeker langs op ons goed gelegen vastgoedkantoor in Dendermonde aan de Mechelsesteenweg.

Kantoor Dendermonde

Mechelsesteenweg 137

9200 Dendermonde

Vandaag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:00
-
12:30
13:30
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Vastgoedmakelaar Dendermonde

Op zoek naar een makelaar in Dendermonde? Het immokantoor Dendermonde is een van de jongste kantoren van de groeiende Heylen Vastgoed groep. De makelaars in het vastgoedkantoor in Dendermonde kennen de woonmarkt in deze centraal gelegen regio erg goed en stellen hun kennis en ervaring graag tot uw beschikking.

Ook klanten uit de regio Dendermonde maken vanaf nu dus gebruik van de zekerheden van Heylen Vastgoed. Heeft u een pand om te verkopen? Dan doen wij een gratis schatting. Zo kent u de juiste waarde van uw eigendom en weet u wat u bij de verkoop mag verwachten.

Wij begeleiden u steeds van A tot Z. Zo bieden we een uitgebreide juridische ondersteuning en promoten we uw eigendom online en offline, via meer dan 15 verschillende kanalen. Heylen Vastgoed beschikt over een ruim eigen netwerk dat we inzetten om voor u uw ideale koper of huurder te vinden.

Zelf op zoek naar vastgoed om te kopen of te huren? Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we uw wensen en mogelijkheden. Daarna gaan wij voor u op zoek gaan naar de woning die best bij u past.

Op zoek naar een immokantoor in Dendermonde? Reken op de zekerheden van Heylen Vastgoed en maak nu een afspraak.

Wonen in Dendermonde

Eén van de grote voordelen van wonen in Dendermonde is de centrale ligging van de stad. U heeft er alles wat u van een stad verwacht en tegelijk profiteert u er van vlotte verbindingen naar grote steden als Gent, Brussel of Antwerpen. Bovendien vindt u in en rond de stad nog heel wat groen.

Ideaal dus voor wie rust en ruimte wil, maar toch ook een grote stad in de buurt heeft om er te werken, te shoppen of om er van cultuur te genieten. Al hoeft u daarvoor niet buiten Dendermonde te gaan. Met 7 musea en een groot cultureel centrum is de stad zelf een culturele trekpleister. Ook het Jazz Centrum Vlaanderen ligt in Dendermonde. Bij muziekliefhebbers staat onze stad al jaren op de kaart!

Een stad met 46.000 inwoners heeft ook alle andere faciliteiten die u van een stad verwacht: sport, ontspanning, winkels, horeca, scholen en een ruim aanbod aan openbaar vervoer. Dendermonde is een groeiende centrumstad.  

Dendermonde heeft een bruisend centrum in een groene omgeving. Een paradijs voor wandelaars en fietsers. Wonen in Dendermonde is in! Wil u meer weten? Neem zeker contact op met onze makelaar Dendermonde in het immokantoor van Heylen Vastgoed. 

Immokantoor Dendermonde

Nog een specialiteit van Dendermonde: water. Eigenlijk zegt de naam het al: hier vindt u de monding van de Dender. Met de aanwezigheid van de Dender, de Schelde en de Durme is de stad populair bij mensen die graag aan het water wonen.

Dat maakt het aanbod hier ook zo uniek. Wonen aan het water of in een van onze populaire deelgemeentes als Waasmunster of Driegoten bij Hamme, het zijn de typische troeven die u hier vindt.

Het immokantoor Dendermonde van Heylen Vastgoed is dé makelaar die u helpt bij uw zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van uw eigendom. Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze makelaars in Dendermonde en huur, koop of verkoop zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Dendermonde.

Afspraak maken Schattingsaanvraag