U wil een woning kopen of huren in Antwerpen of heeft u een eigendom die u graag wil verkopen of verhuren? Dan rekent u op een ervaren immokantoor in Antwerpen. Heylen Vastgoed is dan precies de partner die u nodig heeft. Kom eens langs op ons immokantoor in Antwerpen. 

Kantoor Antwerpen

Italiëlei 207A

2000 Antwerpen

Vandaag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
Morgen
Gesloten
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Makelaar Antwerpen

Als gespecialiseerd immokantoor in Antwerpen is Heylen Vastgoed al jaren dé referentie in en rond de stad. Met een strategisch gelegen kantoor op de Italiëlei is ons vastgoedkantoor ideaal gepositioneerd tussen het hippe Zuid en het trending Eilandje.

U vindt bij ons uiteraard ook een ruim aanbod aan woningen en appartementen in de charmante oude Antwerpse binnenstad. En met de vernieuwing van de Leien en de heraanleg van het Operaplein is ook de directe omgeving van ons kantoor erg in trek. 

Bent u op zoek naar een makelaar in Antwerpen? Wij staan voor u klaar! Maak nu een afspraak.

Antwerps immokantoor 

Wat u ook met uw eigendom wil doen, uw vastgoed is bij ons immokantoor in Antwerpen in goede handen. Onze ervaren vastgoedmakelaars kennen de Antwerpse immo markt door en door. Meer nog: ze staan er elke dag letterlijk middenin.

Heylen Vastgoed weet dus als geen ander waar u in Antwerpen de mooiste appartementen en huizen vindt passend bij uw wensen. Wil u verkopen of verhuren? Dan gaan wij voor u op zoek naar een koper of huurder en nemen we natuurlijk ook alle administratie en formaliteiten op ons. Met een unieke manier van werken ondersteunen wij u van A tot Z. Bij Heylen Vastgoed kunt u rekenen op de beste service voor het verkopen of verhuren van uw woning.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Antwerpen

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Antwerpen. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting 

Wonen in Antwerpen

Bent u op zoek naar een immokantoor in Antwerpen en wil u weten wat wonen in Antwerpen zo bijzonder maakt? Antwerpenaars zijn fier op de stad. Terecht, want Antwerpen is een stad met een rijke geschiedenis en is ook vandaag nog een economische en culturele metropool. Een havenstad, waar de wereld samenkomt. En helemaal op mensenmaat, met alles op fietsafstand van elkaar door de toenemende aanleg van fietspaden. In Antwerpen is genoeg te ontdekken voor jong en oud. Bourgondische restaurants en winkels, maar ook buiten de stad is er ruimte voor rust en natuur. Niet alleen de stad zelf, maar ook wijken als Hoboken, Borgerhout, Merksem en Deurne worden steeds populairder.

Dat is natuurlijk goed nieuws voor eigenaars die hun woning willen verkopen of verhuren want de vastgoedprijs in Antwerpen stijgt voortdurend. Maar ook wie op zoek is naar een woning en wil huren of kopen heeft bij ons vastgoedkantoor Antwerpen een streepje voor. Bij ons immokantoor in Antwerpen volgen we voortdurend de trends op de woningmarkt. Daardoor weten we precies in welke buurten u vandaag interessante investeringen kan doen omdat de populariteit (en dus ook de prijs) stijgt.

Kijk bijvoorbeeld naar de vernieuwing van de Kaaien waar (toekomstige) bewoners niet alleen kunnen genieten van het uitzicht op de Schelde, maar er ook een prachtig groen wandelpark bij zullen krijgen. En unieke restaurants en winkels op zowat elke hoek van de straat.

Aan de andere kant van de stad ligt het Eilandje met het MAS als hotspot, maar ook met steeds meer faciliteiten voor de bewoners. Niet alleen de moderne en energiezuinige woontorens zijn daar in trek, ook de oude pakhuizen rondom de jachthaven werden omgebouwd tot lofts, restaurants en hippe bars.

Makelaar in Antwerpen

Bent u op zoek naar een immokantoor in Antwerpen die u helpt bij uw zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van uw eigendom? Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze vastgoedmakelaars op ons immokantoor in Antwerpen op de Italiëlei en huur, koop of verkoop zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Antwerpen en appartementen te koop in Antwerpen. Liever huren? Bekijk het aanbod appartementen te huur in Antwerpen.  

Afspraak maken Schattingsaanvraag

Alles over verkopen in: