Een woning kopen of huren in de omgeving van Malle, dat doet u met de specialisten van Heylen Vastgoed. Ons immokantoor Malle is er natuurlijk ook voor wie zelf wil verkopen of verhuren.  Bezoek ons vastgoedkantoor aan de Lierselei in Oostmalle voor een kennismakingsgesprek of een gratis schatting van uw woning.

Kantoor Malle

Lierselei 13 bus 1

2390 Malle

Vandaag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Makelaar in Malle

De omgeving van Malle is heel erg in trek bij mensen die op zoek zijn naar een woning. Logisch dus dat het immokantoor Malle van Heylen Vastgoed al zes jaar lang in volle expansie is.

Bij ons immokantoor in Malle rekent u steeds op de zekerheden van Heylen Vastgoed. Wij gaan er prat op dat al onze klanten genieten van een persoonlijke service, met advies op maat. Natuurlijk krijgt u daarbij onze volledige ondersteuning, van A tot Z, bij de aan- of verkoop, huur of verhuur van uw woning of eigendom.

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een uitgebreid en vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw wensen, eisen en mogelijkheden te overlopen. Daarna gaan we in ons ruime netwerk op zoek naar de woning van uw dromen.

Wie op zoek is naar een makelaar in Malle voor de verkoop en verhuur van een eigendom is bij Heylen Vastgoed uiteraard ook aan het juiste adres. Wij doen voor u een gratis schatting van uw woning en ondernemen alle stappen om voor u een koper of huurder te vinden.

Ons vastgoedkantoor Malle gebruikt daarvoor een uitgebreid netwerk en promoot uw woning via verschillende mediakanalen. Onze ervaren makelaars in Malle kennen de markt en helpen u met commerciële acties en juridische ondersteuning

Wonen in de omgeving van Malle

Bent u op zoek naar een immokantoor in Malle en wil u weten wat wonen in Malle zo bijzonder maakt? De regio rond Malle is een bijzonder aantrekkelijke omgeving om te wonen. Voor wie een woning wil verkopen wil dat natuurlijk zeggen dat er een groot aantal kandidaat-kopers is. Dat is goed voor de prijs van uw woning. Vandaag verkoopt het vastgoedkantoor Malle van Heylen Vastgoed woningen tussen 250 000 EUR en 1 000 000 EUR.

Bent u op zoek naar een woning in of rond Malle? Dan is die grote vraag naar huizen ook goed nieuws voor u want de waarde van uw eigendom zal de komende jaren enkel maar stijgen. Malle is op dit moment een toplocatie om te investeren in vastgoed.

Wat Malle zo populair maakt is enerzijds de ligging, maar anderzijds ook het groene karakter en de sterke groei van het aantal bedrijven dat er zich vestigt. Er zijn de laatste jaren verschillende KMO terreinen bijgekomen die zorgen voor een economische groei en een stijgende werkgelegenheid in de regio zelf.

Maar Malle ligt ook strategisch tussen de autosnelwegen E19 en E34 waardoor u erg vlot richting Antwerpen, Turnhout, Hoogstraten, Lier of Herentals rijdt. Dat is een enorme troef die een positieve invloed heeft op de waarde van uw vastgoed.

En tegelijk is Malle heel groen en landelijk. Verschillende wandel- en fietspaden doorkruisen de gemeente. Het Park De Renesse (met het bijhorende kasteel) is vrij toegankelijk en de gemeente is een groene long van Oostmalle tot Zoersel – Beerse – Rijkevorsel en van Westmalle richting Brecht. In Westmalle vindt u trouwens ook de gekende trappistenabdij met de prachtige trappistenbossen.

Malle is eveneens een echte scholenregio, met zo’n 5 000 leerlingen die er dagelijks naar school gaan. En dankzij een bruisend verenigingsleven is de gemeente ook de ideale plek voor gezinnen met kinderen.

Wil u ook in deze mooie streek wonen? Maak vandaag nog een afspraak met de ervaren makelaars in Malle van Heylen Vastgoed!
 

Immokantoor Malle

Ons immokantoor Malle is uw eerste aanspreekpunt bij uw zoektocht naar een woning in deze omgeving. Onze professionele medewerkers kennen de regio zeer goed en weten precies waar ze voor u op zoek moeten gaan om uw nieuwe woonst te vinden.

Dus wanneer u een makelaar in Malle nodig hebt die u helpt bij de zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van een eigendom, dan is ons vastgoedkantoor Malle er om te huren, kopen of verkopen, zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Malle en appartementen te koop in Malle.

Alles over verkopen in: