Uw woning verkopen in Malle?

Als u overweegt uw woningen te verkopen, dan is de eerste stap om er achter te komen wat uw woning waard is. Vraag daarom eerst een gratis schatting aan bij Heylen Vastgoed. Een makelaar in de buurt neemt dan persoonlijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Heeft u andere vragen over het verkopen van uw woning? Of heeft u reeds een schatting van uw woning? Plan dan een gratis en vrijblijvende kenninsmakingsafspraak middels het formulier.

Gratis schatting
Of plan direct een kennismaking

Verkopers in uw regio geven
Heylen een 4.4

Meeste kans tot verkoop
door ons netwerk
Gratis Schatting
Ondersteuning door onze
juridische afdeling
Promotie op meer
dan 15 kanalen
Meer dan 100 professionele
medewerkers
Kantoren in de provincie
Antwerpen, Limburg en het
Waasland
Maximale zichtbaarheid
op immoborden

Het verkoopproces

  • Stap 1 Gratis waardebepaling
  • Stap 2 Samenwerkings- overeenkomst
  • Stap 3 Professionele fotoshoot
  • Stap 4 Gratis EPC en elektrische keuring
  • Stap 5 Samenstellen volledig dossier
  • Stap 6 In de kijker via al onze kanalen
  • Stap 7 Inzetten van ons hele netwerk
  • Stap 8 Begeleide bezoeken
  • Stap 9 Optimalisatie onderhandelingen
  • Stap 10 Correcte afhandeling van de verkoop
Kantoor Malle

Lierselei 13 bus 1,
2390 Malle

03 689 27 99 Meer informatie

Onze troeven om uw huis te verkopen in Malle

U heeft een woning in Oostmalle, Westmalle, Zoersel, Rijkevorsel, Beerse, Hoogstraten, … en denkt eraan om dat te verkopen? Maak dan spoedig een afspraak met een van onze medewerkers van ons kantoor op de Lierselei in Malle. Zij komen graag langs om uw woning, appartement, projectgrond, gebouw of commercieel pand gratis te schatten en onze unieke manier van werken met u te overlopen. Wij hebben namelijk de juiste troeven in handen om uw huis te verkopen in Malle.

Bij Heylen Vastgoed kunt u rekenen op de beste service. U wilt uw huis verkopen in Malle of omgeving? Onze goed opgeleide medewerkers helpen u graag verder!

De vlotte verkoop van uw huis in Malle begint met een correcte waardebepaling. Eén van onze medewerkers komt ter plaatse kijken voor meer uitleg en een gratis schatting. Dankzij onze lokale kennis in en rond de gemeente Malle en onze ruime database aan vergelijkbare panden in de buurt kunnen wij uw eigendom op een juiste manier in de markt zetten.

Huis verkopen in Malle: een unieke manier van werken

Een juiste schatting, correcte en onderbouwde waardebepaling en de nodige attesten en documenten zijn onmisbaar voor een vlotte verkoop van uw huis in Malle. Om uw pand de meeste kans tot verkoop te geven is er echter nog veel meer nodig. Onze unieke manier van werken zorgt hiervoor: wij zorgen voor prachtige beelden om uw woning in de kijker te zetten, spreken onze database van potentiële kopers aan, plaatsen uw eigendom vanaf dag één op al onze mediakanalen - zowel online als offline - en begeleiden bezoekers bij de bezichtiging van uw woning. Om uw woning de meeste kans tot verkoop te geven in Malle en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer dan alleen een gratis schatting

De verkoop van uw huis in Malle vergt niet alleen een correcte waardebepaling. U moet ook de nodige attesten en documenten kunnen voorleggen bij de verkoop van uw eigendom. Daar kan onze juridische dienst bij helpen. Zo zorgen wij bij verkoop van uw woning in Malle en omstreken bovendien voor een gratis EPC en gratis elektriciteitskeuring.

Ondersteuning van A tot Z bij het verkopen van uw woning in Malle

Ook bij de afronding van het verkopen van uw huis, in en rond de gemeente Malle, kan u op ons rekenen. Wij begeleiden u bij de onderhandelingen en zorgen voor het papierwerk. Zo kan u met een gerust hart richting de notaris om de verkoop van uw woning af te sluiten. Wij stellen onze kennis te uwer beschikking vanaf de schatting van uw eigendom tot na het ondertekenen van de akte bij de notaris.

Uw woning of pand in Malle verkocht of verhuurd? Bekijk ons ruime aanbod appartementen te koop of huizen te koop in Malle.

Gratis schatting Plan kennismaking