U wenst een nieuwe woning te kopen of te huren in de buurt van Turnhout? Het immokantoor Turnhout van Heylen Vastgoed helpt u daarbij. Wij zijn al vele jaren de referentie in immobiliën in de streek. Niet alleen kopen of huren, ook verkopen en verhuren is ons vak. Kom zeker eens langs op ons volledig gerenoveerd immokantoor aan de Kempenlaan.

Kantoor Turnhout

Kempenlaan 32

2300 Turnhout

Vandaag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Immokantoor Turnhout

Bent u op zoek naar een woning om te kopen of te huren in of rond Turnhout, dan is Heylen Vastgoed uw partner. De medewerkers van ons vastgoedkantoor Turnhout staan steeds tot uw dienst, zowel voor commerciële als juridische vragen.

Onze makelaars in Turnhout kennen de vastgoedmarkt door en door. Ze helpen u bij uw zoektocht naar een woning in populaire wijken zoals Schorvoort, Zevendonk of Parkwijk. Stuk voor stuk leuke wijken om te wonen én interessante gebieden voor wie wil investeren in vastgoed.

Laat u de drukte van de stad liever achterwege en houdt u meer van een landelijke sfeer, dan zijn de omliggende gemeenten Beerse, Oud-Turnhout en Vosselaar in ieder geval het bekijken waard.

Makelaar in Turnhout

Het immokantoor in Turnhout van Heylen Vastgoed is dé makelaar die u helpt bij uw zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van uw eigendom. Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze vastgoedmakelaars en huur, koop of verkoop zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Turnhout en appartementen te koop in Turnhout. Liever huren? Bekijk het aanbod appartementen te huur in Turnhout.  

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Turnhout

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Turnhout. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting 

Makelaar Turnhout

Als grootste stad van de Antwerpse Kempen doet Turnhout het erg goed op de vastgoedmarkt. De Heylen Vastgoed specialisten van immokantoor Turnhout staan klaar om u te helpen bij de zoektocht naar uw ideale woning of bij de verkoop of verhuur van uw eigendom.

Wie kiest voor Heylen Vastgoed kan steeds rekenen op onze zekerheden en ervaren vastgoedmakelaars. Wanneer u een woning wil verkopen dan doen wij voor u een gratis schatting van uw woning. Met die uitgebreide waardebepaling weet u tot in detail wat u van de verkoop mag verwachten.

Natuurlijk staan onze vastgoedmakelaars u ook bij met de juridische ondersteuning die bij een verkoop of verhuur komt kijken. Wij promoten uw eigendom op meer dan 15 verschillende kanalen en gaan in ons ruime netwerk op zoek naar een koper of huurder. 
 

Bent u zelf op zoek naar een woning om te kopen of te huren? Dan beginnen we steeds met een kennismakingsgesprek om uw wensen en mogelijkheden te bekijken. Zo kunnen wij voor u op zoek gaan naar de woning die best bij u past. De laatste jaren werd er in de regio flink geïnvesteerd in nieuwbouwprojecten. Het aanbod aan immobiliën was nooit eerder zo groot.

U zoek een makelaar in Turnhout? Reken op de zekerheden van Heylen Vastgoed en maak nu een afspraak.

Wonen in Turnhout

Bent u op zoek naar een immokantoor in Turnhout en wil u weten wat wonen in Turnhout zo bijzonder maakt? Deze hoofdstad van de Kempen telt vandaag 45 000 inwoners en groeit voortdurend. Het is een stad met een enorm cultureel aanbod, denk maar aan het belangrijke cultuurcentrum De Warande, waar grote nationale en internationale artiesten hun opwachting maken.

Maar daarnaast is Turnhout ook een stad met verschillende musea. Het gekendste is het Speelkaartenmuseum. Turnhout is dan ook de wereldhoofdstad van de speelkaarten. Cartamundi, de grootste producent van kaarten en bordspelen, is hier nog steeds gevestigd.

In Turnhout vinden we trouwens nog een andere marktleider: Brepols, de grootste producent van kalenders en agenda’s, is al sinds 1798 een vaste waarde in de stad. En met Signify (het vroegere Philips Lightning) en Janssens Farmaceutica in het aangrenzende Beerse heeft de streek heel wat innovatieve bedrijven op het grondgebied.

Maar de stad is niet alleen economisch sterk. Turnhout is eveneens een hotspot voor wie houdt van lekker eten of gezellig iets gaan drinken. Het bruist er van de evenementen en er is dus altijd wel iets te doen.

Ook bij gezinnen met kinderen is Turnhout in trek. U vindt hier een heel ruim aanbod aan scholen, jeugdverenigingen en sportclubs. Een levendige stad waar u zich niet gauw zal vervelen.