Een woning kopen of huren in het centrum van Antwerpen? Het nieuwste immokantoor Antwerpen ’t Zand van Heylen Vastgoed heeft zeker wat u zoekt. Ook wie graag een eigendom wil verkopen of verhuren is bij ons aan het juiste adres. Heylen Vastgoed is dé specialist in vastgoed voor Antwerpen en omgeving.

Antwerpen 't Zand

Sint Jansvliet 5

2000 Antwerpen

Vandaag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Vastgoedmakelaar Antwerpen ’t Zand

Heylen Vastgoed is al jaren dé referentie voor wonen in en rond de stad. Door de grote vraag naar immobiliën in het centrum van Antwerpen hebben we nu een tweede kantoor geopend, pal in het oude centrum van Antwerpen.

Het vastgoedkantoor Antwerpen ’t Zand ligt strategisch aan de Scheldekaaien, vlakbij het Zuiderterras en de voetgangerstunnel. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan woningen en commercieel vastgoed, van het hippe Zuid, over het oude centrum, tot het trending Eilandje. 

Zoekt u een makelaar in Antwerpen centrum, dan zit u goed bij Heylen Vastgoed. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Makelaar Antwerpen centrum

Ons kantoor bevindt zich in een nieuwe residentie met een prachtige erfgoedgeschiedenis. Het pand draagt de naam ‘Sanderspoort’ en was in de Middeleeuwen één van de havenpoorten aan ‘t Zand. Bijna elk pand in het oude centrum van Antwerpen is doordrongen met geschiedenis.

Onze professionele medewerkers kennen deze specifieke markt als geen ander en staan u graag bij in uw zoektocht naar een geschikt pand. Ook wanneer u uw eigendom wil verkopen is het immokantoor Antwerpen ’t Zand van Heylen Vastgoed de beste keuze. Wij doen een gratis schatting van de waarde van uw pand zodat u precies weet wat u van de verkoop mag verwachten.

We gaan actief op zoek naar geschikte kopers via ons ruime netwerk en via promotie op verschillende online en offline media. Daarnaast verzorgen we de volledige afhandeling van de verkoop. Dus ook voor het aanvragen van de nodige attesten en de juridische ondersteuning zit u goed bij ons. Dat zijn de zekerheden van Heylen Vastgoed, waar u als klant op rekent.

Uw (zoektocht naar) vastgoed is bij het vastgoedkantoor Antwerpen ’t Zand van Heylen Vastgoed in goede handen. Onze ervaren medewerkers weten als geen ander waar u in de Antwerpse binnenstad de mooiste panden vindt die bij uw wensen passen.

Wonen in het centrum van Antwerpen 

Antwerpenaars houden van hun stad. Antwerpen is dan ook een stad met een boeiende geschiedenis en al eeuwenlang een economische metropool waar u de wereld kan zien. De prachtige panden en pittoreske straatjes in het oude centrum brengen die geschiedenis helemaal tot leven.

Het is een echte kernstad waar u alle faciliteiten vindt. Wonen, werken, winkelen, sport, cultuur, alles is meteen bereikbaar vanuit het centrum. Maar ook de wijken rond de oude stad bruisen van de activiteiten.

In een stad met zoveel erfgoed wordt er heel bewust omgegaan met ruimtelijke ordening. De laatste jaren is er enorm veel geïnvesteerd in publieke ruimte, wat natuurlijk ook een positief effect heeft op wonen in de stad. Er zijn verschillende nieuwbouwprojecten ontwikkeld die helemaal geïntegreerd werden in de omgeving. Hoe levendig het centrum ook is, wie hier woont vindt eveneens rust en ruimte.

De makelaars van het immokantoor Antwerpen ’t Zand volgen voortdurend de trends op de woningmarkt. Zij kunnen u precies vertellen waar het goed wonen is, hoe u uw pand best kan verkopen en in welke buurten u vandaag interessante investeringen kan doen.

Dat geldt zeker voor het oude centrum waar de populaire Kaaien vernieuwd worden met een uniek groen wandelpark langs de Schelde. En met bijkomende verbindingen met het openbaar vervoer.

Bourgondische restaurants, hippe bars, originele winkeltjes, op elke hoek van de straat vindt u hier iets unieks. Benieuwd naar wat wonen in onze omgeving u te bieden heeft? De vastgoedmakelaar Antwerpen ’t Zand van Heylen Vastgoed ontvangt u met open armen.

Immokantoor Antwerpen ’t Zand

Bent u op zoek naar een makelaar in Antwerpen centrum die u helpt bij uw zoektocht naar een pand of die u helpt bij het verkopen of verhuren van uw eigendom? Maak vandaag nog een afspraak bij ons vastgoedkantoor aan de Antwerpse kaaien en huur, koop of verkoop zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Antwerpen en appartementen te koop in Antwerpen. Liever huren? Bekijk het aanbod appartementen te huur in Antwerpen.