5 resultaten

Huis
2820 - Rijmenam
2820Rijmenam
Wis alle filters

EEN HUIS KOPEN IN RIJMENAM?

Bent u op zoek naar een uitgebreid aanbod met huizen te koop in Rijmenam? Dan bent u bij Heylen Vastgoed aan het juiste adres voor het vinden van een geschikte woning. Heylen Vastgoed beschikt over een compleet en zeer gevarieerd aanbod aan huizen te koop in Rijmenam. Dankzij onze lokale marktkennis zijn wij ideaal geplaatst om opportuniteiten aan te duiden naar uw wens en weten wij wat er zit aan te komen in Rijmenam. Vul uw zoekcriteria in, zodat wij u als eerste op de hoogte kunnen brengen van ons aanbod. Dat is namelijk de snelste weg naar een nieuwe woning.

AANBOD WONINGEN TE KOOP IN RIJMENAM

Heylen Vastgoed heeft een ruim aanbod huizen te koop in Rijmenam. Onze woningen worden aangeboden in verschillende prijsklassen, gemeentes en oppervlaktes. Hierdoor is het mogelijk om gericht te zoeken naar uw wensen. Bekijk gemakkelijk het volledige aanbod huizen te koop in Rijmenam en maak gebruik van onze handige zoekfunctie om uw woning te vinden!

BEGELEIDING DOOR HEYLEN VASTGOED

Bij het aankopen van een woning komen erg veel zaken kijken. Om zeker te zijn dat de nodige attesten, vergunningen en documenten aanwezig zijn en het dossier voldoet aan de laatste wettelijke vereisten, kunt u beroep doen op onze eigen juridische afdeling. Zo wordt er bij verkoop ook gezorgd voor een correct en gratis EPC, elektrische keuring én kunt u voor overige vragen altijd terecht bij onze medewerkers. Wij zullen u ondersteunen tijdens het gehele proces vanaf het te koop stellen van uw woning tot na het ondertekenen van de akte bij de notaris.

BENIEUWD NAAR HUIZEN TE KOOP IN RIJMENAM?

Heeft u een geschikte woning gevonden in Rijmenam of wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak bij een van onze vele kantoren in de provincie Antwerpen & het Waasland via de contactpagina van Heylen Vastgoed.

Bekijk nu het aanbod huizen te koop in Rijmenam bij Heylen Vastgoed en vind uw droomwoning.

GRATIS SCHATTING

Bent u al in het bezit van een eigen huis of appartement en wilt u weten wat dit momenteel waard is? De lokale kennis van Heylen Vastgoed en ons uitgebreide portfolio kunnen u helpen met de waardebepaling van uw woning. U kunt gebruik maken van onze schattingsaanvraag door uw eigen- en pandgegevens in te vullen, waarna onze gespecialiseerde medewerkers zo snel mogelijk contact met u opnemen. Zij zullen dan twee afspraken maken. De eerste afspraak om de ingevulde gegevens te bespreken en de tweede afspraak om een schatting te maken. Ons uitgebreide portfolio en onze lokale kennis helpen mee voor de waardebepaling van uw woning.

Laat u inspireren

InstaPost Algemeen EmployerBranding

Heylen Vastgoed zet in op versnelde groei in Vlaanderen via franchisepartnerships

Vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed zet een extra turbo onder de groei-ambities van het bedrijf. Niet alleen door een grote rekruteringscampagne voor nieuwe werknemers voor het eigen kantorennetwerk te lanceren, maar ook door vastgoedondernemers met ambitie de mogelijkheid te geven om franchisepartners te worden in hun eigen regio en zo deel uit te maken van de Heylen Vastgoed-familie.

Bekijken
kennis(2)

Kennis van wonen

‘Kennis van Wonen’, al sinds jaar en dag de slagzin van Heylen Vastgoed, wordt nu ook een adviesplatform. De grootste Antwerpse vastgoedmakelaar, met ook kantoren in Limburg en Oost-Vlaanderen, bundelt op de “kennisvanwonen.be” al zijn kennis rond wonen, vastgoed en lifestyle.

Bekijken