Immokantoor Brasschaat

Brasschaat, een groene gemeente tussen bossen en prachtige parken. Hier woont u in alle rust op een boogscheut van Antwerpen en Nederland. Wie op zoek is naar een woning om te kopen of te huren vindt het ruimste aanbod bij het immokantoor Brasschaat van Heylen Vastgoed op de Bredabaan in het centrum van de gemeente.

Brasschaat

Adresgegevens

Bredabaan 260,
2930 Brasschaat

Vandaag

09:30   -   12:30
14:00   -   17:00

Maandag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Dinsdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Woensdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Donderdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Vrijdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Zaterdag
09:30   -   12:30
14:00   -   17:00

Makelaar Brasschaat

Op zoek naar een makelaar in Brasschaat? Wie op zoek is naar een woning vindt in Brasschaat en omliggende gemeenten zeker zijn gading. De regio staat bekend voor de prachtige woningen, te midden van bossen en groen.

Een woning verkopen met Heylen Vastgoed start steeds met een gratis schatting van de waarde van uw pand. Elke klant van Heylen Vastgoed kan rekenen op de zekerheden van Heylen Vastgoed. Ons immokantoor in Brasschaat gaat discreet om met uw eigendom en zoekt gericht naar een geïnteresseerde koper. Die benaderen we rechtstreeks, maar dankzij ons ruime netwerk en onze gebruikelijke promotiekanalen stellen we uw pand ook voor aan een breder publiek. 

Bij de verkoop van woningen komt heel wat kijken. Als verkoper hoeft u zich daar alvast geen zorgen over te maken. Onze makelaars in Brasschaat zorgen voor de volledige afhandeling van de verkoop, inclusief het aanvragen en voorleggen van de vereiste attesten.

Bent u zelf op zoek naar een huis te koop in Brasschaat? Of wil u graag een appartement huren? De vastgoedmakelaars in Brasschaat van Heylen Vastgoed staan u van A tot Z bij in uw zoektocht naar een gepaste woonst.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Brasschaat / Heylen Exclusief

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Brasschaat. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting 

Wonen in Brasschaat

Bent u op zoek naar een immokantoor in Brasschaat en wil u weten wat wonen in Brasschaat zo bijzonder maakt? Brasschaat, maar ook Kapellen, Kalmthout, Schoten en Schilde zijn stuk voor stuk groene gemeenten die erg strategisch gelegen zijn, vlakbij de stad en de haven van Antwerpen. Met het openbaar vervoer bent u zo in de stad, maar eigenlijk heeft Brasschaat zelf ook veel te bieden.

Met intussen 38 000 inwoners is Brasschaat een gemeente in volle expansie. De groene omgeving, het rijke verenigingsleven, de ruime keuze aan sportclubs en het grote scholenaanbod maken van Brasschaat de ideale plaats voor gezinnen met kinderen.

Rondom het centrale plein in het centrum vindt u een ruim aanbod aan winkels, maar ook supermarkten, gezellige brasserieën en restaurants. Het is dé gemeente bij uitstek om uzelf heerlijk te verwennen.

Dat hoeft niet alleen al shoppend of in één van de talrijke restaurants, Brasschaat heeft ook op cultureel vlak veel te bieden. Sportievelingen leven zich uit in het mooie Park van Brasschaat met aansluitend het Peerdsbos, of gaan zwemmen in het recent vernieuwde zwemparadijs op de grens van Brasschaat en Schoten.

Mariaburg, een deel van Brasschaat dat grenst aan Antwerpen was in het begin van de vorige eeuw een populaire vakantiebestemming voor stedelingen die zich kwamen herbronnen in het openluchtzwembad of op de Kattekesberg.

De hele regio biedt voldoende mogelijkheden om ook nu nog te herbronnen. Vlakbij Brasschaat vindt u het natuurpark van de Kalmthoutse Heide, een gebied van ruim 60 km² met daarnaast het gekende arboretum, met verschillende bomen en planten.

Naast het station van Kalmthout ligt het Suske en Wiske museum, de wereldberoemde striphelden die hier zoveel avonturen beleefden. Ook het bijenteeltmuseum is in deze gemeente gehuisvest.

Kalmthout en Brasschaat zijn bij uitstek gemeentes om te wandelen en te fietsen. De heide, de bossen, het voormalige militaire domein en de omgeving van het oude vliegveld van Brasschaat zijn knooppunten van urenlang wandel- en fietsgenot in het groen.

Wil u weten wat wonen in deze regio nog meer voor u in petto heeft? Maak een afspraak bij de makelaars van Heylen Vastgoed in Brasschaat en ontdek meteen ons uitgebreide aanbod.

Immokantoor Brasschaat

Ons immokantoor in Brasschaat is uw eerste aanspreekpunt bij uw zoektocht naar een woning in deze omgeving. De gespecialiseerde vastgoedmakelaars in Brasschaat van Heylen Vastgoed kennen de regionale bruisende vastgoedmarkt helemaal. U vindt hier een aanbod aan verschillende woningen en appartementen.

Iedere wijk of straat heeft een eigen karakter. Wonen in Brasschaat is uniek en wijken als Vriesdonk, Eikelenberg, Rietbeemden en Bethanië tonen architecturale pareltjes voor iedereen die houdt van uitzonderlijke woningen.

De makelaars van het immokantoor Brasschaat van Heylen Vastgoed staan steeds voor u klaar wanneer u wil kopen, verkopen, huren of verhuren in deze mooie regio. U heeft interesse? Kom langs op ons nieuwe kantoor of bekijk het aanbod huizen te koop in Brasschaat en appartementen te koop in Brasschaat