Geel, een van de grootste steden in de Antwerpse Kempen is een plek die alles te bieden heeft. Een schitterende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare woning. Het immokantoor Geel van Heylen Vastgoed is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een woning zoekt om te kopen of te huren in deze mooie streek. Heylen Vastgoed is dé referentie voor kopen, huren, verkopen of verhuren in en rond Geel. Ons immokantoor in Geel ligt centraal in een historische locatie aan de Markt. U bent er steeds welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een gratis schatting van uw pand met onze makelaars in Geel. 

Kantoor Geel

Antwerpseweg 105

2440 Geel

Vandaag
Gesloten
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Makelaar Geel

Op zoek naar een makelaar in Geel? Het immokantoor Geel is een van de grotere kantoren uit de Heylen Vastgoed groep. De vastgoedmakelaar in Geel is gevestigd in het “Huis de Moriaen”, een pand met een rijke geschiedenis. Kijk maar eens naar de authentieke gevelsteen met de afbeelding van de Afrikaanse Moriaen en het jaartal 1686.

Maar Geel zelf is natuurlijk ook een stad met een rijke geschiedenis. Dat maakt van deze regio een interessante plaats om te wonen. Niet alleen omwille van het aanbod aan winkels, scholen en horeca, ook de ligging is erg gunstig. Vanuit Geel bent u snel in Turnhout of Antwerpen.

Heeft u zelf een eigendom in Geel en wenst u die te verkopen of te verhuren, dan kan u daar een hele goede zaak mee doen. De stad en haar omgeving zijn heel populair.

Huis verkopen in Geel? Daarvoor is Heylen Vastgoed uw partner. Na een gratis schatting van de waarde van uw pand gaan wij voor u op zoek naar een koper of huurder. De vastgoedmakelaars en medewerkers van ons immokantoor Geel beschikken over een ruim netwerk waaraan we uw eigendom voorstellen. Daarnaast gebruiken we een groot aanbod aan online en offline media om nog meer zichtbaarheid te genereren.

Dat zijn slechts enkele van de zekerheden van Heylen Vastgoed: u kan rekenen op een uitgebreide service, met begeleiding op maat.  Kom langs bij ons immokantoor Geel en maak kennis met ons grote aanbod.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Geel

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Geel. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting

Wonen in Geel

Als ervaren makelaars in Geel vertellen wij u graag wat wonen in Geel zo bijzonder maakt. Geel ligt vlakbij grote steden als Antwerpen en Turnhout. En toch heeft Geel zelf alles te bieden wat u van een moderne stad verwacht: een aangenaam winkelcentrum met veel plaats voor fietsers en voetgangers, historische gebouwen en een ruim aanbod aan horeca.

Geel is vanouds de stad van de zorg. Hoewel de stad vooral gekend staat om haar psychiatrische zorgverlening heeft Geel ook een eigen algemeen ziekenhuis. Daarnaast vindt u hier een ruim aanbod aan scholen.

Dat maakt de stad zo populair bij jonge gezinnen: vanaf de kleuterschool tot en met het hoger onderwijs, Geel is bij uitstek een scholenstad. Met de grote campus van de Thomas More hogeschool en zelfs een ingenieurscampus van de KULeuven heeft Geel een rijk studentenleven.

Dit is eveneens een stad van cultuur. Elke muziekliefhebber kent Reggae Geel wel, het grootste reggae-festival van Europa! En daarnaast worden er nog tal van andere evenementen georganiseerd, zowel ’s zomers als ’s winters.

Denk maar aan de Palmenmarkt kermis, de Dimpnadagen, Geel Bruist, Geel Zomert en Geel Wintert, met schaatsbaan, winterdorp en animatie. Wie hier woont zal zich niet gauw vervelen.

En vanuit de stad bent u meteen in de mooie Kempense bossen voor urenlang wandel- en fietsplezier. De Kempen bieden trouwens heel wat extra ontspanning, zoals de zwem-meren van de Lilse Bergen of de Molse Meren. En tenslotte ligt ook het bekende pretpark Bobbejaanland vlakbij Geel. 

Kortom: Geel is de perfecte plaats voor wie groen, rustig en toch centraal wil wonen. De experten van Heylen Vastgoed in het immokantoor Geel kennen de streek heel goed. Bent u op zoek naar een woning om te kopen of te huren, dan zijn onze makelaars in Geel best geplaatst om u daarbij te helpen. Kom gerust langs voor een gesprek!

Immokantoor Geel

Geel biedt mooie opportuniteiten voor wie wil investeren in vastgoed. U vindt hier betaalbare woningen, maar de prijzen stijgen snel. Denk maar aan de huizen in populaire wijken als Holven, Bel, Ten Aard en Winkelomheide. De makelaars in Geel van Heylen Vastgoed helpt u graag bij uw zoektocht naar een goede investering.

Dus wanneer u een vastgoedmakelaar in Geel nodig heeft die u helpt bij de zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van een eigendom, dan is ons immokantoor Geel er om te huren, kopen of verkopen, zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Geel en appartementen te koop in Geel. En natuurlijk ook onze appartementen te huur in Geel. Wil u meer weten over het aanbod woningen in Geel? Neem gerust contact op met het immokantoor in Geel.

Alles over verkopen in: