Woning verkopen Geel

U heeft een eigendom in Geel, Mol, Meerhout, Laakdal, Lommel, Balen, … en denkt eraan om dat te verkopen? Maak dan snel een afspraak met een van onze medewerkers van ons kantoor aan de Markt 20 in het centrum van Geel. Zij komen graag langs om uw woning, appartement, projectgrond, gebouw of commercieel pand gratis te schatten en onze unieke manier van werken met u te overlopen. Wij hebben namelijk alle troeven in handen om uw eigendom de meeste kans tot verkoop te geven. U wilt uw huis verkopen in Geel? Onze goed opgeleide medewerkers helpen u graag!

Onze troeven om uw huis te verkopen in Geel


De vlotte verkoop van uw huis in Geel of ander eigendom in uw stad of gemeente begint met een correcte waardebepaling. Eén van onze medewerkers komt ter plaatse kijken voor meer uitleg en een gratis schatting. Dankzij onze lokale kennis in en rond Geel en onze ruime database aan vergelijkbare panden kunnen wij uw eigendom op een juiste manier in de markt zetten en verkopen.

Huis verkopen in Geel: een unieke manier van werken


Een juiste en onderbouwde waardebepaling én de nodige attesten en documenten zijn onmisbaar voor de vlotte verkoop van uw huis in Geel. Om uw woning de meeste kans tot verkoop te geven is er echter nog veel meer nodig. De unieke manier van werken van Heylen Vastgoed zorgt hiervoor: wij zorgen voor prachtige beelden (foto’s of bewegende beelden) om uw woning in de kijker te zetten, spreken onze database van potentiële kopers aan, plaatsen uw eigendom vanaf dag één op al onze mediakanalen, zowel online als offline, en begeleiden geïnteresseerden bij de bezichtiging van uw woning. Om uw eigendom de meeste kans tot verkoop te geven in Geel en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Afspraak maken Schattingsaanvraag

Bij Heylen Vastgoed krijgt u niet alleen een gratis schatting


De verkoop van uw woning, appartement, grond of huis in Geel vergt niet alleen een correcte waardebepaling. U moet ook de nodige attesten en documenten kunnen voorleggen  bij de verkoop van uw huis in Geel. Daar kan onze juridische dienst bij helpen. Zo zorgen wij bij verkoop van uw pand in Geel en omstreken bovendien voor een gratis EPC en gratis elektriciteitskeuring.

Ondersteuning van A tot Z bij het verkopen van uw woning in Geel


Ook bij de afronding van het verkopen van uw huis, in en rond de gemeente Geel, kan u op ons rekenen. Wij begeleiden u bij de onderhandelingen en ronden deze juridisch correct af. Zo kan u met een gerust hart richting de notaris om de verkoop van uw woning in Geel af te sluiten. Wij stellen onze kennis te uwer beschikking vanaf de schatting van uw eigendom tot na het ondertekenen van de akte bij de notaris.

Uw eigendom in Geel verkocht of verhuurd? Bekijk ons ruime aanbod appartementen te koop of huizen te koop in Geel.