Strategisch gelegen tussen Antwerpen en Brussel: Mechelen is een bruisende stad die erg aan het groeien is. Wie hier een woning wil kopen of huren vindt bij het immokantoor Mechelen van Heylen Vastgoed op de Oscar Van Kesbeeckstraat 7 het ruimste aanbod. Kopen, huren, verkopen of verhuren: Wij zijn al jaren de referentie in vastgoed in Mechelen en omgeving. Kom langs bij ons vastgoedkantoor in Mechelen!

Kantoor Mechelen

Oscar Van Kesbeeckstraat 7

2800 Mechelen

Vandaag
Gesloten
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Vastgoedmakelaar Mechelen

Op zoek naar een vastgoedmakelaar in Mechelen? Mechelen is een stad die groeit. Het vastgoedkantoor Mechelen van Heylen Vastgoed groeit mee en verhuisde in 2020 naar een nieuw pand op de Oscar Van Kesbeeckstraat 7 , pal in het centrum van de stad. Onze enthousiaste en professionele medewerkers ontvangen u graag voor een uitgebreid kennismakingsgesprek.

U wil uw eigendom verkopen met Heylen Vastgoed? Dat is een goede keuze, want bij ons rekent u op een gratis schatting van de waarde van uw woning. Zo weet u precies wat u voor uw eigendom mag verwachten.

Via ons ruime netwerk en via promotie op verschillende online en offline media zoeken de experten van ons immokantoor Mechelen de geschikte koper voor u. Daarbij zorgen we uiteraard ook voor de volledige verdere afhandeling van de verkoop, inclusief het aanvragen van de nodige attesten en de juridische ondersteuning. Dat hoort allemaal bij de zekerheden van Heylen Vastgoed, waar u als klant recht op heeft.

Zoekt u zelf een huis of appartement te koop in Mechelen? Wil u liever huren? De vastgoedmakelaar Mechelen van Heylen Vastgoed staat u steeds bij in de zoektocht naar uw droomhuis.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Mechelen

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Mechelen. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting 

Wonen in Mechelen

Als ervaren vastgoedmakelaars in Mechelen vertellen wij u graag wat wonen in Mechelen zo bijzonder maakt. Mechelen is een stad die enorm in trek is. Heel wat (jonge) gezinnen kiezen er bewust voor om te wonen in een stad die niet alleen veel te bieden heeft, maar ook nog eens een perfect strategische ligging heeft, precies tussen Antwerpen en Brussel.

Het spreekt voor zich dat er heel vlotte verbindingen zijn met trein en bus naar beide grote steden. Maar ook in de stad zelf is het openbaar vervoer goed geregeld. Mechelen is een stad met 87 000 inwoners en alles bevindt zich op fietsafstand van elkaar.

Dat dit een plek is met een rijke geschiedenis zie je meteen aan de belangrijke architectuur in de stad. De Sint-Romboutskathedraal met de beroemde toren en beiaarden die zelfs UNESCO werelderfgoed zijn, de barokke Hanswijkbasiliek, de Sint-Janskerk en de Dijlekerk, beide met werk van Rubens.

En natuurlijk ook het gotische stadhuis met belfort en lakenhal (ook al UNESCO werelderfgoed, evenals het Groot Begijnhof), de residentie van Margaretha van Oostenrijk, het Hof van Busleyden,… Aan geschiedenis en imposante gebouwen heeft deze stad geen gebrek.

Daarnaast geniet u in Mechelen van de middeleeuwse straatjes en pleintjes aan de Dijle en van eindeloos winkelplezier op en rond den Bruul. Mensen met jonge (en minder jonge) kinderen halen hun hart op in het gekende speelgoedmuseum in Nekkerspoel of in Dierenpark Planckendael.

Mechelen heeft eveneens een rijke geschiedenis als studentenstad, met tal van hogescholen en de bijhorende studentencafés. Aan horeca dus ook al geen gebrek. Rond de Grote Markt vindt u tavernes en restaurants in alle prijsklassen. 

De experten van Heylen Vastgoed in het immokantoor Mechelen kennen de streek heel goed. Bent u op zoek naar een woning om te kopen of te huren, dan zijn onze vastgoedmakelaars in Mechelen best geplaatst om u daarbij te helpen. Kom gerust langs voor een gesprek!

Vastgoedkantoor Mechelen

Bij ons immokantoor Mechelen vindt u het grootste aanbod huizen en appartementen in de regio. Vooral de huizen en appartementen in de stadskern zijn heel populair. Om er te wonen, maar ook om te investeren.

Toch zien we de laatste tijd een snel stijgende vraag naar vastgoed in de deelgemeentes als Hombeek, Leest, Battel en Muizen. Wie op zoek is naar een woning kan hier interessante koopjes doen. Vandaag zijn huizen hier betaalbaar, maar de prijzen zitten stevig in de lift.

De makelaars in Mechelen van Heylen Vastgoed staan u graag bij wanneer u wil kopen, verkopen, huren of verhuren in deze levendige stad. U heeft interesse? Bij ons immokantoor Mechelen vindt u vast wat u zoekt.

Kom langs op ons nieuwe vastgoedkantoor in het centrum of bekijk online het aanbod huizen te koop in Mechelen en appartementen te koop in Mechelen. Liever huren? Bekijk dan onze appartementen te huur in Mechelen en huizen te huur in Mechelen. Wil u meer weten over het aanbod woningen in Mechelen? Neem gerust contact op met het vastgoedkantoor in Mechelen.

Alles over verkopen in: