Kantoor in Lier verhuist naar nieuwe locatie

23 oktober | Kantoor

Vanaf 4 november kan u er niet meer naast kijken: wegens uitbreiding van het team en groei in de regio verhuist ons kantoor in Lier van de Berlarij naar de Antwerpsesteenweg. Vanaf nu kan u terecht op de hoek van de ring en de Antwerpsesteenweg voor de (ver)koop of (ver)huur van uw woning

Op deze nieuwe locatie hebben we veel meer zichtbaarheid op een van de drukste kruispunten van Lier, met erg veel passage en meer ruimte voor onze medewerkers.  

Ons vorige kantoor aan de Berlarij was al een tijdje aan de kleine kant om vlot te kunnen werken, zeker in deze periode. Na de verhuis hebben we de beschikking over meer dan 200m2 aan kantoorruimte en daar zullen zowel onze klanten als onze medewerkers goed gebruik van kunnen maken.  

Ook op de nieuwe locatie zullen onze klanten terechtkunnen voor (ver)koop en (ver)huur van residentieel vastgoed, nieuwbouwprojecten, exclusief vastgoed via Heylen Exclusief en property management. Dit allemaal met de ondersteuning van onze onthaalmedewerkers en onze uitgebreide juridische afdeling. Het nieuwe adres is Antwerpsesteenweg 359. U kan ons in Lier nog steeds bereiken op het gekende telefoonnummer 03 361 00 03.

De medewerkers van ons kantoor gaan binnenkort aan de slag op hun nieuwe plek. Het plan is om in de nabije toekomst nog op zoek te gaan naar een aantal extra medewerkers om de blijvende groei in Lier en omgeving te ondersteunen.

Ook interessant