17de vestiging van Heylen Vastgoed: Nieuw kantoor in Kalmthout

6 april | Kantoor

Aan de Heidestatiestraat in Kalmthout heeft Heylen Vastgoed de deuren geopend van een gloednieuw kantoor. “Met deze nieuwe vestiging tillen wij onze service voor klanten in de Antwerpse Noordrand naar the next level”, klinkt het bij sales manager Yves Vervliet.

Persoonlijke dienstverlening

Het opgefriste hoekpand ligt op een zichtlocatie met veel passage. Bovendien is dit al de zeventiende vestiging van Heylen Vastgoed in evenveel jaar. Maar liefst zeven daarvan zijn in de voorbije twee jaar opengegaan. De keuze voor Kalmthout komt niet als een verrassing, stipt Yves Vervliet aan. "Ons grote netwerk in Antwerpen en omgeving telt heel wat klanten in de Kalmthoutse regio. IN een plaatselijk kantoor kunnen we hen nog beter en persoonlijker bedienen. Er is overigens bijzonder veel vraag naar vastgoedbegleiding in de Noordrand, ook van Nederlanders die steeds vaker op zoek zijn naar een woning in de grensstreek. Met onze nieuwe uitvalsbasis spelen wij daar gericht op in. 

“Ons team staat paraat en toont veel ambitie om deze vestiging succesvol uit te bouwen. ” 
Jef Quick Kantoorverantwoordelijke

Ambitieus team staat paraat

Kantoorverandwoordelijke Jef Quick kent de regio op zijn duimpje. "Heylen Vastgoed boort in Kalmthout een nieuwe markt met veel potentieel aan. Ons team van zes medewerkers waaronder een juriste staat paraat en tont veel ambitie om deze vestiging succesvol uit te bouwen."

Ook interessant