Nieuw kantoor Waasland

1 april | Kantoor

In mei openen wij onze eerste vestiging op Oost-Vlaamse bodem, in Sint-Niklaas. Hiermee willen we ook de Waaslandse Markt bedienen en de groeiende vraag uit die regio in de gaten houden. Om onze blijvende groei te ondersteunen is Heylen Vastgoed op korte termijn op zoek naar 20 vastgoedtalenten voor ons hele kantorennetwerk.

Eerste kantoor in het Waasland

Een nieuw kantoor openen in volle crisis is niet evident. Maar in het afgelopen corona-jaar steeg het aantal transacties aanzienlijk en het aantal beozekers op onze website kende zelfs een groei van maar liefst 20 procent. Daarbovenop verwelkomden we sinds mei nog eens 45 nieuwe medewerkers. Een logische stap dus om ons werkgebied uit te breiden en het eerste kantoor buiten de provincie Antwerpen te openen. 

In januari openden we nog een nieuw kantoor in Brasschaat. De sprong richting Oost-Vlaanderen past mooi in het rijtje van initiatieven die we ondernemen om verder te groeien. De groeiende vraag naar vastgoed in de regio toont aan dat een nieuw kantoor broodnodig is. Het nieuwe kantoor ligt bovendien op één van de drukste wegen van Sint-Niklaas en levert dus ook meteen een pak extra visibiliteit op. 

Veel potentieel

Heylen Vastgoed is vandaag met de kantoren alleen aanwezig in de provincie Antwerpen en bedient van daaruit ook een klein deel van de markt in Limburg en Vlaams-Brabant. In mei wordt ook Oost-Vlaanderen toegevoegd aan dat lijstje: met een kantoor in Sint-Niklaas wordt meteen het ganse Waasland inclusief Sint-Niklaas, Beveren, Temse, Zwijndrecht, etc. bediend.

“In het Waasland kan je nog relatief betaalbaar wonen, zeker in vergelijking met sommige andere delen van Vlaanderen. Bovendien is Sint-Niklaas perfect gelegen: tussen een grote centrumstad als Antwerpen en nabij Lokeren, waar de markt ook enorm groeit trouwens. Er is grote vraag naar onze diensten vanuit die regio. Door daar nu ook een vestiging te openen, kunnen we deze mensen nu persoonlijker en gerichter ondersteunen.” Yves Vervliet, verantwoordelijke verkoop

Extra werkgelegenheid

In het nieuwe kantoor starten acht nieuwe medewerkers, die uiteraard kunnen rekenen op de kennis van wonen van het hele team (ondertussen meer dan 100 mensen) en alle kantoren van Heylen Vastgoed. Om de blijvende groei, ook in de andere kantoren, verder te ondersteunen zijn we op zoek naar 20 nieuwe vastgoedtalenten op korte termijn.

Interesse? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures!

“Sinds mei verwelkomden we bij Heylen Vastgoed 45 nieuwe collega’s. Daar komen er nu op korte tijd nog twintig bij. We hebben tijdens de eerste lockdown zelfs online sollicitaties georganiseerd om zeker klaar te zijn voor de verwachte boost op de vastgoedmarkt na de lockdown. De huidige openstaande vacatures omvatten vijf jobs in het nieuwe Oost-Vlaamse kantoor en andere openstaande vacatures verspreid over andere kantoren, onder meer in Turnhout en Antwerpen stad. De zoektocht loopt dus volop.” Carolien Bluys, HR Manager 

Ook interessant