Nieuwe shirtsponsor van Hockey Club Blackbirds

15 september | Nieuws

Heylen Vastgoed wordt de komende twee seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van veldhockeyclub ‘Hockey Club Blackbirds’ uit Zandhoven. Dat maakte de club zopas zelf bekend. Wij zijn al zeer actief als sponsor in de sportwereld en de komende twee seizoenen zal het rood-witte logo van Heylen Vastgoed boven het rugnummer van alle spelers van de Zandhovense hockeyclub te zien zijn.

Logische keuze

De Zandhovense club heeft sinds de oprichting een sterke groei gekend, zo tellen zij intussen maar liefst 340 leden. Veldhockey is een sport die de laatste jaren aan populariteit gewonnen heeft in onze contreien, dat bewijst ook het groeiende ledental.

“Onze club is sterk gegroeid sinds de oprichting vijf jaar geleden en heeft dus zeker een plaats in de regio. Een dergelijke organisatie vraagt natuurlijk ook de nodige investeringen, daarom zijn we blij dat we met Heylen Vastgoed een trouwe partner hebben gevonden die bijzonder sportminded is en een sterke verankering in de regio heeft.” Cathérine Backaert, Voorzitter Hockey Club Blackbirds

Hiermee zetten we, na de sponsoring eerder dit jaar van ijshockeyclub HYC, meteen onze eerste stappen in het veldhockey. Een logische stap.

“We beschouwen sportsponsoring al langer als erg belangrijk voor onze groei. De kwaliteit van onze dienstverlening, meer dan 65 medewerkers en 11 kantoren in de provincie dienen als motor, maar de sportsponsoring fungeert echt als turbo. Hierdoor hebben we een sterk merk kunnen uitbouwen, met partners die dezelfde waarden uitdragen als ons bedrijf.” Johan Heylen, Bestuurder Heylen Vastgoed

Perfecte match

De keuze voor deze specifieke club is er mede gekomen door de verantwoordelijke van de nieuwbouwafdeling bij Heylen Vastgoed. Karin Van Tigchelt kent namelijk beide partijen zeer goed door als betrokken mama van 2 spelende kinderen. Zij zal dan ook fungeren als contactpersoon voor Heylen Vastgoed binnen de club.

“Deze samenwerking doet mij uiteraard veel plezier, niet alleen vanwege mijn betrokkenheid bij de club en het feit dat ik er heel wat mensen ken, maar ook omdat ik er van overtuigd ben dat dit voor beide partijen een win-win situatie is.” Karin Van Tigchelt, Verantwoordelijke nieuwbouwafdeling Heylen Vastgoed

Het nieuwe veldhockey-seizoen start deze maand en Heylen Vastgoed wordt alvast sponsor voor de komende twee seizoenen. De club speelt momenteel op de terreinen van Sportcentrum Montens in Massenhoven. 

Ook interessant