Nieuw park in centrum Noorderwijk

4 april | Nieuwbouw

NOORDERWIJK - In de pittoreske deelgemeente Noorderwijk van Herentals staat een nieuw woonproject op het punt om te verrijzen. Het project, genaamd Diesterpark, zal bestaan uit negen Bijna Energie Neutrale (BEN) woningen in een binnengebied. Wat dit project echter uniek maakt, is dat bijna 50% van de projectzone zal worden overgedragen aan de Stad Herentals als openbaar domein, wat betekent dat het gebied zal worden omgevormd tot een prachtig park.

Deze ontwikkeling zal de woonkwaliteit van de woningen aanzienlijk verhogen, aangezien ze gelegen zijn in een parkomgeving, wat een oase van rust en groen biedt. Bovendien zal er een trage verbinding worden gecreëerd door het park om de Diesterbaan en Boudewijnstraat met elkaar te verbinden, waardoor de bereikbaarheid van het gebied wordt verbeterd.

Het project is niet alleen gericht op het bieden van betaalbare en duurzame woningen, maar ook op het creëren van een kwalitatieve omgeving op een centrale locatie. Het is een initiatief van Clique Invest en partner Resor Residential, met de verkoop die wordt verzorgd door Heylen Vastgoed.

Met Diesterpark wordt een nieuwe standaard gezet voor woonprojecten in Herentals, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, kwaliteit en een groene leefomgeving. Dit project belooft niet alleen een thuis te bieden aan de bewoners, maar ook een plek waar ze kunnen genieten van de natuur en de rust, zonder in te boeten aan de voordelen van een centrale locatie. Deze mooi groene ligging combineert rust en privacy met alle voordelen van modern wonen volgens de strengste energienorm: Bijna Energie Neutraal met E-peil < 20! Bovendien krijgt u volledige inspraak in de afwerking en creëert u uw eigen, unieke thuis. Het gunstige e-peil wordt gerealiseerd door het voorzien van een lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem D.

De werken starten 1 juni 2024. 
Infomoment kantoor Herentals, Grote Markt 10 op zaterdag 15 juni tussen 10.00 en 12.00u

Meer informatie of een afspraak? Neem contact op met ons via 014 70 51 58 of info@heylenvastgoed.be
Het volledige project kan u bekijken via Nieuwbouw Diesterpark - BEN-woningen NOORDERWIJK | Heylen Vastgoed

Ook interessant