U wil uw eigendom verkopen?

Diensten overzicht

9 kantoren in heel de provincie Antwerpen: dat wil niet alleen zeggen dat u kan binnenstappen in Geel voor een pand in Antwerpen, of in Mechelen voor een woning in Turnhout. Dat wil ook zeggen: 9 kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen.


Contacteer ons
Transparant & Duidelijk

Transparant & Duidelijk

‘Eerlijk en betrouwbaar’

In nauw overleg met de verkoper, stellen we het dossier samen. We hanteren duidelijk taalgebruik en houden rekening met uw persoonlijke wensen en noden. Duidelijke afspraken zijn voor ons zeer belangrijk en worden door ons hoog in het vaandel gedragen. Mocht u vragen hebben, dan zullen we in verstaanbare taal antwoorden geven. Wij verschuilen ons niet achter ingewikkelde formuleringen. Met een eerlijke en betrouwbare manier van werken zorgen we er immers voor dat we als bedrijf kunnen groeien.

Onze eerlijke en betrouwbare manier van werken zorgde trouwens voor een spectaculaire groei van Heylen Vastgoed

Gratis inbegrepen in onze service

‘Complete service’

Heylen Vastgoed legt de lat hoog en biedt een complete service. Wist u dat er bij ons heel wat zaken zijn waarvoor u niet in de geldbeugel hoeft te tasten? De elektrische keuring en het EnergiePrestatieCertificaat (EPC) worden bij verkoop gratis door ons aangeboden. Een ongevallenverzekering dekt het overlijden door ongeval van de koper tijdens de periode tussen de verkoopovereenkomst en het verlijden van de authentieke akte bij de notaris. En ook voor onze gratis schattingen hoeft u niet te betalen. 

Volledig en met veel zorg

Volledig en met veel zorg

‘Snel, discreet, persoonlijk en correct’

Wij houden niet van half werk. Daarom stellen we onze dossiers nauwgezet op. En de verkoopovereenkomst maken we op in samenspraak met de door u gekozen notaris.

Bodemattest, kadastrale legger, identificatiefiche, eigendomstitel, hypothecaire staat,… Alles wat van belang is, wordt gebundeld in het dossier. We begeleiden u tot bij de notaris en kunnen garant staan voor een snelle, discrete, persoonlijke en correcte service.

Dan Bent u aan het juiste adres!

Wenst u meer info

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan