Immokantoor Genk

Genk, een bruisende stad in het mooie Limburg. Perfect gelegen om een nieuwe woning te kopen of te huren. Immokantoor Genk van Heylen Vastgoed is daarvoor uw uitgelezen partner. U bent van harte welkom op ons nieuw vastgoedkantoor in het centrum van de stad, in de vroegere schoenwinkel Remans. Bij ons kan u trouwens niet alleen terecht om te kopen of te huren, ook om uw eigendom te verkopen of te verhuren bent u hier aan het juiste adres.

genk 2(1)

Adresgegevens

Sint-Martinusplein 1,
3600 Genk

Vandaag

09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Maandag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Dinsdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Woensdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Donderdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Vrijdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Zaterdag
09:30   -   12:30
14:00   -   17:00

Vastgoedmakelaar Genk

Op zoek naar een makelaar in Genk? Dit is een stad waar het goed wonen is. De vastgoedmarkt groeit er dan ook voortdurend. Heylen Vastgoed opende er in 2023 een kantoor, waar we onze marktkennis en expertise graag inzetten op u te helpen bij uw zoektocht naar het ideale huis, of bij het verkopen of verhuren van uw eigendom.

Vanaf nu zijn de zekerheden van Heylen Vastgoed dus ook beschikbaar in Genk. Voor wie een huis wil verkopen, doen wij een uitgebreide gratis schatting van het pand. Dan zetten we uw vastgoed in de kijker, via meer dan 15 verschillende kanalen. Uiteraard online, maar door de goede visibiliteit van onze kantoren, tonen we uw eigendom ook in onze etalages. 

Daarnaast gaan we binnen ons uitgebreide netwerk ook actief op zoek naar uw ideale koper of huurder. Over de juridische aspecten van verkoop of verhuur hoeft u zich bij Heylen Vastgoed geen zorgen te maken. U rekent gewoon op onze uitgebreide juridische ondersteuning. 

Bent u zelf op zoek naar een pand om te kopen of te huren? Dan laten we u graag kennismaken met onze vastgoedmakelaar in Genk en fbekijken we samen uw wensen en mogelijkheden. Zo kunnen we u ons beste aanbod voorstellen. Een immokantoor in Genk nodig? Reken op de zekerheden van Heylen Vastgoed en maak nu een afspraak.

Wonen in Genk

Bent u op zoek bent naar een immokantoor in Genk, en wilt u weten wat het wonen in Genk speciaal maakt? Genk is een bloeiende centrumstad met meer dan 66 000 inwoners. Wonen, werken, ontspanning en cultuur zijn er nauw met elkaar verbonden. Het ooit zo rustige dorpje groeide in de eerste helft van de vorige eeuw uit tot een belangrijke stad. Dat heeft Genk natuurlijk te danken aan de mijnbouw, die tussen 1920 en de jaren ’70 duizenden mensen uit de hele wereld naar de stad bracht. Intussen zijn de mijnen gesloten, maar Genk liet dit industrieel erfgoed herleven in fantastische sites als C-mine en Thor Park.

Wie Genk zegt, zegt voetbal. KRC Genk is een topploeg uit de Belgische nationale competitie en wordt door elke Genkenaar in het hart gedragen. Natuurlijk is Genk ook een heel bedrijvige stad. Een groot winkelcentrum, veel scholen en veel werkgelegenheid, wonen in Genk is dus erg in trek.

Wil u op dit moment vastgoed in Genk verkopen of verhuren, dan profiteert u natuurlijk van de hoge prijzen omdat de vraag naar vastgoed er groot is. Bent u zelf op zoek naar een woning in Genk? Dan is dit het moment om goede zaken te doen.  Het vastgoed dat u er vandaag koopt zal snel in waarde toenemen omdat de vraag naar huizen in Genk ook sterk stijgt.

Wil u meer weten over wonen in Genk? Maak snel een afspraak bij immokantoor Genk van Heylen Vastgoed en bekijk samen met ons uw plannen.

Immokantoor Genk

De medewerkers van Heylen Vastgoed in het vastgoedmakelaar in Genk helpen u graag bij het kopen, huren, verkopen of verhuren van uw pand in deze bruisende stad.  

Door de stijgende vraag en prijs is Genk ook erg in trek voor wie wil investeren in vastgoed. Genk ligt vlakbij de Nederlandse en Duitse grens, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor de hele Euregio. Niet te verwonderen dat veel bedrijven zich in Genk komen vestigen.

Laat u met een gerust hart begeleiden door onze makelaars in Genk en kies voor een zekere toekomst van uw eigendom.

Makelaar Genk

Het immokantoor Genk van Heylen Vastgoed is dé makelaar die u helpt bij uw zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van uw eigendom. Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze experten en huur, koop of verkoop zonder zorgen.

Bekijk alvast onze huizen te koop en appartementen te koop in Genk.
Afspraak maken Gratis schatting