Immokantoor Hasselt

Hasselt, de hoofdstad van de smaak. De ideale locatie om een nieuwe woning te kopen of te huren. Daarvoor is vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed uw partner. Wij kennen de huizenmarkt in en rond de Limburgse hoofdstad door en door. Kom zeker eens langs op ons nieuw vastgoedkantoor in Hasselt aan de Kleine Ring, op enkele minuten lopen van het centrum. Bij ons kan u trouwens niet alleen terecht om te kopen of te huren, ook om uw eigendom te verkopen of te verhuren bent u hier aan het juiste adres.

 

Immokantoor Hasselt

Adresgegevens

de Schiervellaan 13,
3500 Hasselt

Vandaag

09:30   -   13:30
14:00   -   17:00

Maandag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Dinsdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Woensdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Donderdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Vrijdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Zaterdag
09:30   -   13:30
14:00   -   17:00

Vastgoedmakelaar Hasselt

Op zoek naar een vastgoedmakelaar in Hasselt? Dan bent u bij Heylen Vastgoed aan het juiste adres. Huizen en appartementen in Hasselt zijn zeer gegeerd. De vastgoedmarkt is er in volle expansie. De specialisten van het immokantoor Hasselt van Heylen Vastgoed helpen u bij de zoektocht naar uw ideale huis of bij de verkoop of verhuur van uw eigendom.

Daarvoor rekent u op de zekerheden van Heylen Vastgoed. Wie een eigendom wil verkopen krijgt bij ons een uitgebreide gratis schatting van het pand. Dan weet u precies wat u van de verkoop mag verwachten.

Daarbij zetten we uw vastgoed via meer dan 15 verschillende kanalen in de kijker, zowel online als offline. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we snel uw ideale koper of huurder. Bovendien ligt ons vastgoedkantoor Hasselt op een uiterst strategische, zichtbare locatie.

Uiteraard komen er bij verkoop of verhuur ook juridische aspecten kijken. Klanten van Heylen Vastgoed kennen onze uitgebreide juridische ondersteuning. Bij ons vastgoedkantoor in Hasselt hebben we een eigen juriste in huis om u te adviseren en te ondersteunen.

U wil zelf kopen of huren? Dan nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek en bekijken we samen uw wensen en mogelijkheden. Zo kunnen we u ons beste aanbod voorstellen.

Op zoek naar een makelaar in Hasselt? Reken op de zekerheden van Heylen Vastgoed en maak nu een afspraak.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Hasselt

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Hasselt. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting

Wonen in Hasselt

Bent u op zoek naar een vastgoedkantoor in Hasselt en wil u weten wat wonen in Hasselt zo bijzonder maakt? Met meer dan 80.000 inwoners is Hasselt de grootste stad in Limburg. Het is een bruisende stad waar wonen, werken, ontspanning en cultuur naadloos met elkaar verbonden zijn. Maar naast het levendige centrum wordt Hasselt ook omringd door prachtige natuur waar het heerlijk ontspannen is.

Hasselt is gekend als de hoofdstad van de smaak. Dat is heus niet alleen omwille van de Hasseltse graanjenever of Hasseltse speculoos, de stad heeft voor de levensgenieter heel wat meer in het aanbod: van hippe koffiebars tot exclusieve sterrenrestaurants.

De stad is ook een centrum voor Westerse mode met een eigen modemuseum en tal van ontwerpers en boetieks die zich er door de jaren heen gevestigd hebben.

Wonen in Hasselt is erg in trek. Dat is goed nieuws voor wie een eigendom heeft en die wil verkopen of verhuren. De vraag naar vastgoed is groot. Maar ook wie op zoek is naar een woning in Hasselt kan goede zaken doen omdat de prijzen zullen blijven stijgen en het vastgoed dat u vandaag koopt in waarde zal toenemen.

Wil u meer informatie over wonen in Hasselt? Maak snel een afspraak met het vastgoedkantoor in Hasselt van Heylen Vastgoed en bekijk samen met ons uw plannen.

Vastgoedkantoor Hasselt

Onze Heylen Vastgoed medewerkers van het vastgoedkantoor Hasselt helpen u graag bij het kopen, huren, verkopen of verhuren van uw pand in Hasselt. Met onze jarenlange expertise in vastgoed kennen wij de woonmarkt door en door.  

Ook voor wie wil investeren in vastgoed biedt Hasselt heel veel mogelijkheden. De nabijheid van Nederlandse steden als Eindhoven en Maastricht zorgen ervoor dat Hasselt de ideale uitvalsbasis is voor de Euregio. Dat zien we ook in de waarde van vastgoed, die vandaag flink stijgt.

Laat u met een gerust hart begeleiden door een vastgoedmakelaar in Hasselt van Heylen Vastgoed en kies voor een zekere toekomst van uw eigendom. Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze experten en huur, koop of verkoop zonder zorgen.

Afspraak maken Gratis schatting